Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Ολόκληρη η προκήρυξη της ομάδας "Χ" που επιτέθηκε στα γραφεία των βουλευτών στα Γιάννενα


Από ομάδα που πιθανόν ανήκει στον χώρο της άκρας δεξιάς
Επίθεση στα γραφεία των βουλευτών των Ιωαννίνων,πραγματοποίησε χθες,μια νέα, πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα,που πιθανόν ανήκει στον χώρο της άκρας δεξιάς.Η οργάνωση με το όνομα "Χ"-το οποίο παραπέμπει στην παλιά Στρατιωτική Οργάνωση του Γρίβα που ιδρύθηκε την περίοδο της γερμανικής κατοχής τον Ιούνιο του 1941 στην Αθήνα-έγραψε την λέξη "προδότη" έξω από τα γραφεία των πέντε βουλευτών,μαζί με το σύμβολο "Χ" και απέστειλε στα ΜΜΕ την προκήρυξη με τις θέσεις της.

Προς τους ‘‘πατριώτες’’ βο(υ)λευτές Νομού Ιωαννίνων

Κοινοποίηση προς κάθε ευαίσθητη κεραία!

«Προδότες σας σιχαθήκαμε! Ναι σας σιχαθήκαμε, ΟΛΟΥΣ όσους ψηφίσατε ‘ναι σε όλα’, ναι στη φτώχεια και τη σκλαβιά: ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΑ και όλο το κακό συναπάντημα! Θα μας βρίσκετε απέναντί σας !!!

Και εσείς, αριστερές δυνάμεις ΣΥΡΙΖΑ –ΚΚΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ Α Ν Τ Ι Δ Ρ Α Τ Ε ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΝΗΣΙΑ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΑ????!!!! Ενώ μπορείτε παραιτούμενοι μαζικά να διαλύσετε τη βουλή και να πάμε σε εκλογές ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ!!!!!

Κάποιοι από εμάς που απευθύνουμε αυτό το μήνυμα στην κοινή γνώμη είμαστε άνεργοι νέοι, κάποιοι με δάνεια-θηλιές στο λαιμό, κάποιοι πολύτεκνοι δεν έχουμε να πάρουμε καν το γάλα για τα παιδιά μας, κάποιοι συνταξιούχοι που τους αφαιρείται το δικαίωμα να ζήσουν αξιοπρεπή γηρατειά.
Μας καταστρέφετε τη ζωή καθημερινά! Μας γδέρνετε τα όνειρα!Ντρεπόμαστε που περνιέστε για Έλληνες και τάχα κόβεστε για να σώσετε την Ελλάδα! Την κηδεία δεν θα μας την κάνετε εσείς, εμείς θα σας θάψουμε πρώτοι. Θυμάστε το ρητό «το δις (και πολλάκις) εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού;» Αλλά μας συγχωρείτε! Τι σχέση μπορεί να ‘χει η Σοφία και η Ανδρεία με σας; Θέλετε λεξικό για να κατανοήσετε τις έννοιες!!
‘Ναι σε όλα’ εσείς; Χ σε όλους σας, εμείς !!!!
Η Ρωμιοσύνη δεν πουλιέται ρε! ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ!!!


ΥΓ: Μπορεί να καθαρίζετε τις πινακίδες των γραφείων σας που τις ‘λέρωσαν’, αλλά Η ΒΡΩΜΙΑ ΠΟΥ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ όσο οινόπνευμα και να βάλετε. Κι αυτό γιατί θέλετε ειδική απολύμανση στις ψυχές σας!!!»
Δεν ανήκουμε σε κόμμα-παράταξη-χώρο-κίνημα. Ανήκουμε στους εαυτούς μας και στην ΠΑΤΡΙΔΑ που μας γέννησε (αν αυτό χωράει στη λογική σας!!!!). Αν θέλετε σώνει και καλά να μας βάλετε ταμπέλα, απλά ονομάστε μας ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ!!!!


http://epirusgate.blogspot.com/

2 σχόλια:

Έτσι έχουν τα πράγματα είπε...

Όλοι κάπου πρέπει να "ανήκουν", και μερικοί έχουν το πανάρχαιο κληρονομικό χάρισμα να καταλαβαίνουν αμέσως ποιος ανήκει, πού!!!! Απλά προσπαθούν να ψαρέψουν για να βρουν ποιοι ήταν αυτοί. Έεεεεεε ζώα και κρυφοκομματόσκυλα, ο κόσμος φεύγει από το μαντρί, και κάποιοι θα προσπαθήσουμε να απελευθερώσουμε όσους γίνεται περισσότερους. Εδώ η μπάλα, εκεί η μπάλα, πού είναι η μπάλα; την χάσατε!!!! Χάααα χα!!!

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητέ φίλε έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα:όπως διαπιστώνεις προβάλαμε στο έπακρον την αντίδραση των πολιτών στα Γιάννενα ενάντια στους βο(υ)λευτές.Δυστυχώς όμως η υπογραφή "Χ" για όσους θυμούνται ή διαβάζουν ιστορία αυτομάτως παραπέμπει στην οργάνωση Χ,με όσα αυτό συνεπάγεται!
Θα μπορούσαν να επιλέξουν μια οποιαδήποτε άλλη εκτός κι αν υπάρχει άγνοια,οπότε πάμε πάσο!

Read more: Go to TOP and Bottom