Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Ο Τόμσεν φτιάχνει τη νέα κυβέρνηση!

Και ορίζει την ημερομηνία των εκλογών
Χειρότερη από προτεκτοράτο η Ελλάδα...

Και με τη «βούλα» της «τρόικας» (ή μήπως την άδεια;), και συγκεκριμένα του γνωστού κυρίου Τόμσεν, δρομολογούνται πλέον οι εκλογές αλλά και οι μετεκλογικές εξελίξεις!
Το σχέδιο φαίνεται ότι το έχουν καλά «ζυμωμένο».

Δεν είναι καθόλου τυχαίες, άλλωστε, και οι σχετικές δηλώσεις που έκανε επ' αυτών πρόσφατα ο «υπαρχηγός» του Β. Βενιζέλου, ο Α. Λοβέρδος, προαναγγέλλοντας τη μετεκλογική συνεργασία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ακόμα και με πρωθυπουργό τον Αντ. Σαμαρά!

Βέβαια, για να μιλήσουμε για μετεκλογικές συνεργασίες, πρέπει να προηγηθούν εκλογές.

Οι εκλογές έως πρόσφατα αποτελούσαν κόκκινο πανί για την «τρόικα».

Όμως, μετά την υπερψήφιση του νέου Μνημονίου και τη δέσμευση του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ ότι θα εφαρμόσουν απαρέγκλιτα όλα τα μέτρα που προβλέπει, οι δανειστές άλλαξαν γνώμη. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά πλέον αντιμετωπίζουν τις εκλογές σαν βαλβίδα εκτόνωσης της λαϊκής αγανάκτησης.

Και ιδού, ο σύγχρονος ανθύπατος, ο αντιπαθέστατος σε όλους τους Έλληνες κύριος Τόμσεν, έκανε τα αποκαλυπτήρια αυτής της μεταστροφής!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Π», σε συζήτηση που είχε πρόσφατα με εκπροσώπους του τραπεζικού χώρου είπε ότι:

- Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν, κατά πάσα πιθανότητα στις 6 Μάη.

- Η εκτίμησή του είναι πως η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα, αλλά χωρίς αυτοδυναμία.

- Η κυβέρνηση που θα σχηματιστεί, επομένως, θα είναι μια συγκυβέρνηση της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ.

- Πρωθυπουργός θα είναι ο αρχηγός του πρώτου κόμματος, δηλαδή ο Αντ. Σαμαράς. Αντιπρόεδρος θα είναι όχι ο Β. Βενιζέλος, ο οποίος επιθυμεί να «μείνει στα μετόπισθεν» για να ασχοληθεί με την ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ, αλλά ο Α. Λοβέρδος!

- Αυτό που τον ανησυχεί, τον κ. Τόμσεν πάντα, είναι η αναμενόμενη μεγάλη άνοδος της Αριστεράς!

Με λίγα λόγια, ο κ. Τόμσεν μάς τα είπε όλα!

Και το πότε θα γίνουν οι εκλογές και το αποτέλεσμά τους και ποια θα είναι η κυβέρνηση που θα προκύψει, όπως επίσης και τι είναι που τον ανησυχεί! Δηλαδή μια σύγχρονη εκδοχή των αλήστου μνήμης εποχών, τότε που τα πάντα τα κανόνιζαν οι Αμερικάνοι.

Σημειώνεται ότι εναλλακτικά προς αυτό το σενάριο έπαιξαν και κάποια άλλα.

Όπως το κλασικό: πρωθυπουργός Σαμαράς, αντιπρόεδρος Βενιζέλος.

Ή το -πιο παλιό...- πρωθυπουργός κάποιος «Παπαδήμος» και δύο αντιπρόεδροι, Σαμαράς και Βενιζέλος.

Στο χέρι του λαού είναι να ακυρώσει αυτά τα σενάρια που εξυφαίνονται σε σκοτεινά και δυσώδη παρασκήνια, μια και θεωρούν την Ελλάδα προτεκτοράτο τους, με την άδεια μάλιστα του κ. Πάγκαλου, που δήλωσε στη γαλλική ότι δεν τον απασχολεί αν χαθεί η εθνική κυριαρχία μας...
Το Παρόν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom