Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Επιτέλους ξύπνησε ο κύριος Παπούλιας


Επιτέλους μετά από δύο ολόκληρα χρόνια ξύπνησε ο ανώτατος-ανεύθυνος  άρχοντας της χώρας.Ο κύριος Παπούλιας κυριολεκτικά εξεράγη κατά του Σόιμπλε,των Ολλανδών και των Φινλανδών.
"Ποιος είναι ο κύριος Σόιμπλε που λοιδορεί την χώρα μου;Ποιοι είναι οι Ολλανδοί;Ποιοι είναι οι Φινλανδοί";Δεν γνωρίζουμε τι είναι αυτό που προκάλεσε την αφύπνιση του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας αλλά δυο γενναίες αποφάσεις του μέσα σε μια μέρα είναι μεγάλη έκπληξη.
Ο κύριος Παπούλιας σήμερα το πρωί παραιτήθηκε και του μισθού του!!!!
Την απόφασή του να παραιτηθεί της μηνιαίας αποζημίωσης που λαμβάνει γνωστοποίησε στον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο, κατά τη συνάντηση που είχαν σήμερα το μεσημέρι, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.
Βέβαια επαναλαμβάνουμε πως άργησε πάρα πολύ και να μιλήσει αλλά και να παραιτηθεί την υψηλότατης αποζημίωσης που λάμβανε από το κράτος.Ισως τώρα να κατάλαβε τι πραγματικά παίζεται στην πλάτη της χώρας και των πολιτών της,ίσως να είναι για το θεαθήναι,ίσως να είναι για την υστεροφημία του,ίσως ακόμα να είναι μια διπλωματική κίνηση ώστε να μπορέσει να παραστεί στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου.Αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!
ΟΧΙ,μπράβο δεν θα του πούμε γιατί η αντίδραση του σε όσα συμβαίνουν στη χώρα εδώ και δύο χρόνια ήρθε όχι μόνο με καθυστέρηση αλλά κι αφού πρώτα ζήτησε τα ρέστα (καθόλου κομψά μάλιστα για το αξίωμά του) απ' όσους με διάφορους τρόπους προσπάθησαν χιλιάδες φορές να τον αφυπνίσουν.

5 σχόλια:

Anestis Ketsetzidis είπε...

Μιλάει?

gitsanas είπε...

Συγκινήθηκα, Δημήτρη...
Αλλά κάλιο αργά...
Την καληνύχτα μου!!!

zeidoron dtsoukas είπε...

Ναι Ανέστη ο "αντάρτης" μίλησε στο και..πέντε!

zeidoron dtsoukas είπε...

Γίτσα μου αυτός δεν άργησε απλά,αλλά μας έβαζε και χέρι που του τα λέγαμε είτε από τα μπλογκ είτε στις παρελάσεις.Τι είναι αυτό αλήθεια που τον έκανε να εκραγεί;
Να είσαι καλά,καλό βράδυ!

ephee είπε...

Ο φόβος φυλάει τα έρμαα Δημήτρηηηηηηη!
Μύρισε μπαρούτι και αλλάζει στρατόπεδο ο "αντάρτης" γιατί φάνηκαν στον ορίζοντα οι κρεμάλες.
Είναι σαν τα γερόντια που πετάγανε πέτρες στα πιτσιρίκια που παίζανε μπάλα Κυριακή μεσημέρι, και ως άφεση αμαρτιών γράψανε το οικόπεδο στο μοναστήρι για να σώσουν την ψυχή τους.

Read more: Go to TOP and Bottom