Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Ληστές πυροβόλησαν εν ψυχρώ αστυνομικό στη Νέα Πέραμο - Από θαύμα γλίτωσε πολίτης


Μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Τραυματίστηκε ελαφρά ένας πολίτης από εξοστρακισμό σφαίρας.

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 18:00 στη Νέα Πέραμο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πέντε ληστές οπλισμένοι με καλάσνικοφ μπήκαν σε κοσμηματοπωλείο στην οδό 28ης Οκτωβρίου 237 στη Νέα Πέραμο. Αφού ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη πήραν κοσμήματα και λεφτά.

Βγαίνοντας όμως από το κοσμηματοπωλείο οι ληστές προσπάθησαν να διαφύγουν με δύο τζιπ και έπεσαν μούρη με μούρη με έναν αστυνομικό που φορούσε την στολή του αλλά παραμένει άγνωστο αν ήταν σε περιπολία ή αν γυρνούσε στο σπίτι του από την δουλειά. Οι δράστες μόλις είδαν τον αστυνομικός αμέσως πυροβόλησαν προς το μέρος του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στην κοιλιά. Μια από τις σφαίρες των ληστών εξοστρακίστηκε και τραυμάτισε ελαφρά έναν διερχόμενο πολίτη.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.
newsit

2 σχόλια:

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Δημήτρη μου ζούμε σε μια τραγική ιστορική καμπή της Πατρίδος μας.

Όλα αυτά που συμβαίνουν, οργανωμένα ει μη, είναι όσα λέγαμε από καιρό ότι θα βιώσουμε έτσι και η βαλβίδα ασφαλείας από την χύτρα της κοινωνίας που βράζει εκραγεί.

Δυστυχώς έγινε και μάλιστα με καταστροφικά αποτελέσματα.

Δεν ξέρω αν άκουσες ειδήσεις απόψε και είδες την γυροβολιά που φέρνουν οι Εταίροι μας σχετικά με την διάθεση του δανείου των 130 δις.( ματαιώθηκε το αυριανό Εurogroup)
Θα σου εξομολογηθώ ότι εγώ ή άσχετη με όλα τούτου ,την είχα ανθιστεί την δουλειά. Δεν τολμούσα φυσικά να εκφράσω τους φόβους μου για την υπαναχώρηση με χίλιους δυο τρόπους που θα βρουν για να την κάνουν. Από δω και πέρα όλα να τα περιμένουμε απ’ αυτούς. Για όλα είναι ικανοί κι αδίστακτοι.
Δεν μένει παρά εμείς να δούμε τι πρέπει να κάνουμε . Για πες μου σε παρακαλώ και μη γελάς με συμπάθεια. Αλλού, δεν υπάρχουν πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια; Κρεμαστήκαμε από το καλάμι της Μέρκελ και βρεθήκαμε μετέωροι χωρίς κανένα δίχτυ ασφαλείας ;

Μου είναι αδιανόητη ,σε αυτήν την φάση τουλάχιστον, η συνέργεια της εξουσίας στην διάλυση του κράτους και της Ελληνικής κοινωνίας. Κάτι ανάλογο θα ήταν μια υπόθεση θρίλερ πέρα από κάθε φαντασία.
Να προσέχεις Δημήτρη .Νάσαι καλά γιατί αγαπάς και σ΄αγαπούν οι άνθρωποί σου και σε χρειάζονται επί πλέον.
Εμένα άσε με. Παλεύω με νύχια και με δόντια να διατηρήσω την ισορροπία μου και το αισιόδοξο χαμόγελο μου στην οικογένειά μου.
Καλό σας βράδυ

zeidoron dtsoukas είπε...

Λυγερή μου θυμάσαι από πότε λέγαμε ότι όλα αυτά είναι στημένα με μοναδικό σκοπό την εξαθλίωση του Ελληνα,τα φτηνά μεροκάματα και το ξεπούλημα του ορυκτού μας πλούτου συν τα περί εθνικής κυριαρχίας και υπερηφάνειας.Δεν χρειάζονταν δα και πολύ μυαλό,έκαναν μπαμ τα μέτρα.
Δυο χρόνια μετά αποδεικνύεται στην πράξη πως κάποιοι "Ελληνες" στα διαβατήρια μας πούλησαν για πολλές χούφτες δολάρια.
Ακόμα και τώρα αν υπήρχε ένας άντρας στην εξουσία θα μπορούσε να τους στείλει στο διάολο και να ησυχάσουμε όμως....Δηλαδή πόσο χειρότερα θα ζούσαμε;Πόσα από τα δανεικά που φορτωνόμαστε συνεχώς καταλήγουν στη χώρα;Τίποτα!!!!
Κι ο κολοτούμπας Σαμαράς στην ομιλία του προχτές δεν ντράπηκε να πει πως κι αυτά τα μέτρα εμπεριέχουν λάθος συνταγή αλλά τα ψήφισε και με τα δύο χέρια για να κονομήσουν αυτοί που τους επέλεξαν προ ετών για να βρίσκονται σήμερα στα πράγματα.
Πέρα απ' αυτό όμως αποδεικνύονται και στυγνοί εγκληματίες αφού άφησαν τους εν διατεταγμένη υπηρεσία μπαχαλάκηδες να ξανακάψουν την Αθήνα και τα μαγαζιά των φουκαράδων.Αν πρόσεξες κάηκαν επιλεκτικά μόνο ιστορικά νεοκλασικά κτίρια και μαγαζιά του κοσμάκη.Ολως τυχαίως οι μολότοφ έβλεπαν πολυκαταστήματα κι άλλαζαν πορεία.
Πάντως η ιστορία έχει αποδείξει πως οι προδότες έχουν πολύ άσχημο τέλος.Και η ιστορία δεν κάνει εξαιρέσεις!
Σ' ευχαριστώ για τη σύσταση περί προσοχής.Τα παιδιά μου μεγάλωσαν αλλά ειλικρινά Λυγερή μου θέλω να δω και το μπόμπιρα να ανδρώνεται και μετά... παραδίνομαι!
Να 'σαι και συ καλά να παλεύεις και να απολαμβάνεις τη ζεστασιά της οικογένειάς σου.Καλό βράδυ.

Read more: Go to TOP and Bottom