Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Ποιος έχει «καρύδια» στην κυβέρνηση;


του Κώστα Χαρδαβέλλα
Ο μέγας – Τόλης – και δεν θέλω ερωτήσεις γιατί ένας είναι ο Τόλης – έχει πει κατά καιρούς το σοφό: « Εγώ είμαι άνδρας του σαλονιού και του λιμανιού άμα λάχει».

Κι επειδή εγώ έχω γεννηθεί στον Πειραιά και πολύ μου τα έχει πρήξει τώρα τελευταία αυτός ο κινεζόσπορος υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Φίλιπ Ρέσλερ, θα μιλήσω σήμερα στη γλώσσα του λιμανιού.
Αυτός ο τύπος λοιπόν, που το κόμμα των Φιλελευθέρων που έχει εκπροσωπεί μόνο το 3% του γερμανικού λαού, όποτε μιλάει για την Ελλάδα φτύνει κουκιά. Και κάνει ότι μπορεί να για να πετάξει έξω από την ευρωζώνη βεβαιώνοντας τους εταίρους μας ότι αυτή θα είναι η καλύτερη λύση για την Ευρώπη.

Έτσι προχθές Κυριακή, τις ώρες που αυτή η χώρα μάτωνε πάλι στη Βουλή αλλά και στους δρόμους, αυτός ο ανθέλληνας κινεζόσπορος Ρέσλερ έκανε την παρακάτω μισερή δήλωση για την Ελλάδα: «Η ημέρα Χ πτώχευσης της Ελλάδας γίνεται όλο και λιγότερο τρομακτική για όλους εμάς τους άλλους».

Ρωτάω λοιπόν τώρα εγώ Παπαδήμο και Σία: Έχεις κανείς τα «καρύδια» μέσα στην ελληνική κυβέρνηση να κηρύξει αυτόν τον κινεζόσπορο Ρέσλερ persona non grata δηλαδή ανεπιθύμητο πρόσωπο, να του απαγορεύσει να πατήσει άλλη φορά το βρομοπόδαρό του στη χώρα μας; Αυτή είναι μια αντρίκια κίνηση που θα δείξει επιτέλους ότι είμαστε όρθιοι και δεν θα κάτσουμε σαν αρνιά να μας σφάξει ο κάθε κωλογερμανός που μας μισεί ή θέλει να ανεβάσει τα ποσοστά του κόμματός του θάβοντας την Ελλάδα.

Γιατί τελικά, δεν φτάνει μόνο να διαλαλούμε στα πέρατα του κόσμου ότι «η π.... του τσολιά είναι βαριά, πολύ βαριά» αλλά πρέπει να το αποδεικνύουμε κιόλας.

4 σχόλια:

blackbedlam είπε...

Καλημέρα σου Δημήτρη.
Ε, αφού απόκτησε καρύδια και ο Χαρδαβέλας, τότε μπορούμε πια να ελπίζουμε.
Μόνο ελπίζω ο Αρχάγγελος Ουριήλ και ο μάγος των κουταλοπήρουνων, να τον έχουν εφοδιάσει με τις υπερφυσικές δυνάμεις που πρέπει, ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις σημερινές αυξημένες ανάγκες ενημέρωσης των τηλεθεατών του και, να τους "προσανατολίσει" σωστά όπως έκανε με συνέπεια για χρόνια.
Α να χαθούν οι καραγκιόζηδες με τις μεταφυσικές ανησυχίες, τους προβληματισμούς και κυρίως με τις διατεταγμένες υπηρεσίες που υπερασπίστηκαν.

Τηλέμαχος είπε...

Φίλε Δημήτρη, με τη φόρα που πήρε ο Χαρδαβέλλας, θα σκίσει το καλτσόν του.
Τα προπαγανδιστικά "εργαλεία" των εκμεταλλευτών, προσπαθούν να σωθούν με ψευτομαγκιές. Αλήθεια σε τι βοηθάνε το λαό, αυτές οι Χαρδαβέλλιες σαχλαμάρες, χοντροκομμένου πατριωτισμού; Οι μέρες είναι δύσκολες και απαιτείται από όλους εκείνους που αγωνίζονται μαζί με το λαό για τα λαϊκά συμφέροντα, δεν εννοώ τον Χαρδαβέλλα βεβαίως, το γνωστό «δέκα φορές μέτρα και μία κόβε».

Και για να μη ξεχνάμε τις προσπάθειες, της αστικής τάξης, αποβλάκωσης του Ελληνικού λαού, στις οποίες πρωτοστάτησε ο εν λόγω κύριος.
http://www.connection.gr/eblog/connection-blog/uri-geller.html

zeidoron dtsoukas είπε...

ΒΒ μου μέχρι κι ο Παπούλιας ξύπνησε και δωρίζει λέει το μισθό του!!!!
Ξέρεις πόσους "επαναστάτες" έχουμε να δούμε από 'δω και πέρα;Θα προσπαθούν όλοι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να ξεπλύνουν το παρελθόν τους αλλά δυστυχώς η Ελλάδα είναι μικρή και δεν είναι εύκολο.
Να είσαι καλά,καλή δύναμη!

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητέ Τηλέμαχε,όπως γράφω και στη φίλη ΒΒ η Ελλάδα μας είναι μικρή και η ιστορία των περισσότερων γνωστή.
Ο συγκεκριμένος δυστυχώς μέχρι και προχτές ακόμα υπεραμύνονταν της πολιτικής του Παπανδρέου και μου έκανε εντύπωση πως αποφάσισε να μιλήσει για "καρύδια".
Από την άλλη ο λαός ποια δεν τρώει κουτόχορτο,κοσκινίζει το κάθε τι.
Βέβαια αυτό έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα και να μη φτάναμε εδώ που φτάσαμε.Να είσαι καλά,καλό βράδυ!

Read more: Go to TOP and Bottom