Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

ΤΑ ΝΕΑ Πάρου-Αντιπάρου


Για το ειδικό καθεστώς ΦΠΑ των νησιών:
ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΗΣΙΩΤΕΣ

Οι βουλευτές των νησιών μας και οι εκπρόσωποι αυτοδιοίκησης Α' και Β' βαθμού να δηλώσουν σθεναρά την αντίθεση τους, χωρίς μισόλογα
«H τρόικα έχει θέσει και επίσημα το αίτημα να καταργηθεί ο ειδικός ΦΠΑ που ισχύει στα νησιά μας, προκειμένου να υπογραφεί η νέα «δανειακή» σύμβαση υποδούλωσης της χώρας μας. Το νέο μνημόνιο».

Κυκλοφοριακά προβλήματα
Συζήτηση για σηματοδότη

«Το Αστυνομικό Τμήμα Πάρου εκπροσωπήθηκε από τρία στελέχη του τα οποία παρευρέθηκαν στη συνεδρίαση του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Παροικιάς στις 31/12012».

Διαμαρτυρίες & καταγγελίες για Παροικιά

«Σαφώς, και θα πρέπει να το μετάνιωσε η δημοτική πλειοψηφία που αποφάσισε να πάει ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Πάρου - Αντιπάρου κ. Στ. Γαβαλάς στις τοπικές κοινότητες, για να τις ενημερώσει σχετικά με τον προγραμματισμό και την υλοποίηση έργων».

Η αβάσταχτη ελαφρότητα της κ. Κάγκανη. Του Δ.Μ.Μ.
«Ένας 80χρονος καλλιτέχνης έστειλε στην ΚΔΕΠΑΠ μία επιστολή με την οποία ενημέρωσε ότι προτίθεται να δωρίσει ένα ορειχάλκινο άγαλμα βάρους 80 κιλών και διαστάσεων 1,5 μ. Χ 60 εκατοστά».

Ψίθυροι... Bandiera Rossa
«Avanti o popolo, alla riscossa, Bandiera rossa, Bandiera rossa. Avanti o popolo, alla riscossa, Bandiera rossa trionfera». Μετάφραση: Οι μνημονιακοί σύμβουλοι του Δήμου Πάρου ανακάλυψαν τη Λαϊκή Επιτροπή Πάρου».

Αντίθετος και ο Δήμος Αντιπάρου για το σχέδιο Π.Δ.
«Στην τοποθέτησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο Αντιπάρου ο δήμαρχος κ. Γ. Λεβεντάκης πρότεινε το σχέδιο ψηφίσματος που ακολουθεί, που έγινε ομόφωνα δεκτό».

ΝΤΕΡΜΠΙ ΕΝ ΟΨΕΙ:
Πιο πολλά ενώνουν, παρά χωρίζουν. Του Μιχ. Παπαδάκη

«Στο ποδόσφαιρο συνηθίζουν να λένε ότι είσαι τόσο καλός, όσο καλό ήταν το τελευταίο σου παιχνίδι. Ο ΑΟ Πάρου και ο Νηρέας για ό,τι έπαιξαν ή δεν έπαιξαν (στα πρώτα τους παιχνίδια) δικαιολογημένα επικρίθηκαν, αφού ήταν «πάρα πολύ λίγοι».

«ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ Νο 2»
Αποκεντρώνεται ο συγκεντρωτισμός της πρώην αποκέντρωσης!

«Ενισχύεται ο πρόεδρος της νησιωτικής κοινότητας, ο οποίος στην ουσία ανάγεται σε αντιδήμαρχο, ενώ το ίδιο γίνεται και στις περιφέρειες σε ήδη υφιστάμενες και νέες Επιτροπές, στις οποίες επικεφαλής είναι ένας εκ των αντιπεριφερειαρχών, με τον «Καλλικράτη 2», ο οποίος δόθηκε την εβδομάδα που πέρασε σε διαβούλευση στην ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας), στην ΕΝΠΕ (Ένωση Περιφερειών Ελλάδας) και στους εκπροσώπους των κομμάτων που συγκροτούν την κυβέρνηση».

Τακτική αναδίπλωση των μνημονιακών δυνάμεων της Πάρου
«Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 25 Ιανουαρίου 2012 σημειώθηκε μία πρώτη ήττα των εκπροσώπων του «μνημονίου» στην Πάρο. Ο δήμαρχος Χρ. Βλαχογιάννης ο οποίος έχει στηρίξει και συνεχίζει να στηρίζει με κάθε τρόπο τις «μνημονιακές» πολιτικές, τόσο στα πανελλαδικά θέματα όπως αγγίζουν την Πάρο, όσο και στις τοπικές, δημοτικές πολιτικές, προσπάθησε να εμφανιστεί ως «αντιμνημονιακός».

Οργανωμένη αντίσταση στο χαράτσι
«Την περασμένη Κυριακή πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου «Αρχίλοχος» στην Παροικιά η συγκέντρωση της Λαϊκής Επιτροπής Πάρου».

Θεαματικός ο Νηρέας. 3-2 τη Μήλο
«Μπορεί το παιχνίδι στο γήπεδο των Μαρμάρων το περασμένο Σάββατο να άρχισε με καθυστέρηση, λόγω αργοπορίας του πλοίου που έφερνε την ομάδα του Παμμηλιακού, αλλά το θέαμα που πρόσφερε στους ηρωικούς φιλάθλους που αψήφησαν το κρύο και πήγαν να συμπαρασταθούν στην ομάδα του Νηρέα, ήταν αντάξιο αγώνα μεγαλύτερης κατηγορίας».

Πέρασε σαν σίφουνας. Θύελλα - ΑΟΠ 0-1
«Τρία στα τρία για τον Αθλητικό Όμιλο Πάρου που μετά το κακό ξεκίνημα που έκανε στην αρχή του πρωταθλήματος, τώρα, βαδίζει από νίκη σε νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom