Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

ΝΤΡΟΠΗ σας Υποκριτές και Φαρισαίοι! Είχαν ζητήσει συγνώμην από το Μανώλη Γλέζο το Μάρτη του 2010 και προχτές τον ξαναψέκασαν!!!!




Επειδή βλέπω πως blogs και σελίδες στο Facebook άθελα τους παραπληροφορούν τον κόσμο, οι παραπάνω φωτογραφίες που δημοσιεύονται συνεχώς εδώ και 2 μέρες είναι από τις 5 Μαρτίου του 2010 και όχι της Κυριακής!
Και επειδή ρωτάτε να μάθετε το όνομα του ματατζή ενώ έχω δει και κάποιους να λένε πως θα του κάνουν μήνυση θέλω να σας παραθέσω αυτό:

Το Βήμα 11/03/2010
Με κερασμένο τσίπουρο από τον κ. Μανώλη Γλέζο και τη διά ζώσης συγνώμη του αστυφύλακα των ΜΑΤ ο οποίος τον «ψέκασε» με χημικά την περασμένη Παρασκευή, οδηγώντας τον στο νοσοκομείο, έληξε χθες το επεισόδιο που προκάλεσε αντιδράσεις κατά τη διάρκεια των απεργιακών κινητοποιήσεων. Ο αστυφύλακας των ΜΑΤ, συνοδεία του προϊσταμένου του, επισκέφτηκε το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς στο σπίτι του και, σύμφωνα με πληροφορίες, απολογήθηκε για το περιστατικό λέγοντας: «Νόμιζα πως εκείνη την ώρα κινδύνευα. Σας ψέκασα όχι με τηλογική, αλλά με το υποσυνείδητο. Ζητώ ταπεινά συγγνώμη» . Ο κ. Γλέζος απάντησε ότι δέχεται τη συγγνώμη του και ζήτησε από τον προϊστάμενό του «να μην τιμωρηθεί το παιδί» .


Το να ψεκάζει ένας μπάτσος τον ήρωα Μανώλη Γλέζο είναι θλιβερό, άλλα είναι θλιβερό και να παραπληροφορούμε τον κόσμο.

από Vlasfimos.blogspot.com

ΖΕΙΔΩΡΟΝ:
Ευχαριστούμε πολύ το φίλο συνblogger για την ενημέρωση κι απ' ότι δείχνει το βίντεο έχει απόλυτο δίκιο ως προς το τυπικό του πράγματος.Είναι φανερό πως εκείνη την ώρα κάποιος έβαλε μια φωτογραφία αρχείου,την οποία (την πρώτη) αναδημοσίευσαν οι πάντες στο διαδίκτυο μεταξύ των οποίων και μεις.
Είχαμε βάλει τίτλο τη λέξη ΝΤΡΟΠΗ και λεζάντα:Στην κυριολεξία μια εικόνα χίλιες λέξεις.
Τελικά τα νέα στοιχεία μας αναγκάζουν να φωνάξουμε όσο πιο δυνατά μπορούμε:
ΝΤΡΟΠΗ σας,χίλιες φορές ΝΤΡΟΠΗ σας Υποκριτές και Φαρισαίοι!
Πήγαν λέει το Βήμα στις 11/3/2010 οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ μαζί με το ΜΑΤατζή και ζήτησαν συγνώμην από έναν άνθρωπο με την ιστορία του Μανώλη Γλέζου και ακριβώς δυό χρόνια μετά του έκαναν τα ίδια.Πάλι το υποσυνείδητο λειτούργησε κύριε Παπουτσή και λοιποί ανεύθυνοι της ΕΛ.ΑΣ.;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom