Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

120 από τους σημερινούς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ μένουν εκτός Βουλής


Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί από χτες Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο: «Γιώργο πούλα» και μια δημοσκόπηση μπουρλότο από την «Pulse RC» η οποία δείχνει ότι 120 από τους σημερινούς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ μένουν εκτός Βουλής. Πόσοι κορυφαίοι κινδυνεύουν να μην εκλεγούν. Η συμμαχία Βενιζέλου – Λοβέρδου (Μπένι-Λο απ’ εδώ και στο εξής) δεν δείχνει να αποτρέπει την άγρια εσωκομματική σύγκρουση. Το μπάχαλο στο Κίνημα ναρκοθετεί και τη νέα δανειακή σύμβαση. (Σελ. 3,20,45,46,47)

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Παιχνίδια πτώχευσης από το ΔΝΤ με το PSI. Ρεπορτάζ για το πώς ο Τόμσεν έβαλε τη μάσκα του σκληρού και με κάθε ευκαιρία υπονομεύει την προσπάθεια για την εξέλιξη του PSI αποκαλύπτοντας μύχιους στόχους του ΔΝΤ. (Σελ. 4-5)

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Το μαρτύριο της σταγόνας σε κάθε ψηφοφορία. (Σελ. 8)

ΤΡΑΠΕΖΕΣ: Το μεγάλο “deal’’ ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί. Ποια εμπόδια υπάρχουν στη συγχώνευση Alpha – Eurobank. (Σελ. 16-17)

ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ: Απλά μαθήματα «ελεύθερου» ανταγωνισμού. Συμμαχία Μπόμπολα – Κόκκαλη για τα σκουπίδια ή πως δύο «μεγάλοι» μπορούν και να μοιράσουν και να φάνε την πίτα. (Σελ. 48-49)

ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΟΝΤΙΚΙ: Κεντρικό θέμα τα έργα και οι ημέρες του Γιώργου Παπακωνσταντίνου στο «τιμόνι» του υπουργείου Περιβάλλοντος. Έξι από τις μεγαλύτερες περιβαλλοντικές οργανώσεις της χώρας σχολιάζουν τις πολιτικές τους επιλογές και το στυλ «διακυβέρνησης», ενώ επισημαίνουν τα μέτρα εκείνα που συνιστούν εκτροπή από την εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία. Ακόμα: Αποκαλυπτικό φωτορεπορτάζ για το Πεδίον του Άρεως που 17 μήνες μετά την παράδοσή του έχει αρχίσει να ρημάζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom