Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Παρέμβαση πολιτών στις 11.00 πμ στα γραφεία της ΔΕΗ στην Πάρο για το χαράτσι


Σήμερα στις 11 το πρωί οι πολίτες της Πάρου θα κάνουν παρέμβαση στα γραφεία της ΔΕΗ (περιφερειακός Παροικιάς) για το χαράτσι στους λογαριασμούς.
Όλοι εκεί να διεκδικήσουμε το αυτονόητο.

Τέλος,σας ενημερώνουμε ότι στην τελευταία συγκεντρωσή της Λαικής Επιτροπής Πάρου που πραγματοποιήθηκε στις 29 Ιανουαρίου αποφασίστηκαν τα εξής :

1. Για τη δεύτερη δόση του χαρατσιού, να επαναληφθεί η παράδοση στη ΔΕΗ των δηλώσεων που αναφέρουν ότι δεν πληρώθηκε το χαράτσι μαζί με τα αντίγραφα του λογαριασμού της ΔΕΗ και τις αποδείξεις πληρωμής του ρεύματος όπως και για τη πρώτη δόση.
Τόποι συγκέντρωσης δηλώσεων το κατάστημα του Βασίλη Λάβδα (τοπικά προϊόντα), στην Παροικιά κάτω από την Αστυνομία ή τα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Πάρου- Αντιπάρου 10.30-14.00 καθημερινά.

2. Να γίνει κατάθεση αίτησης ασφαλιστικών μέτρων κατά της ΔΕΗ και προσωρινής διαταγής μη διακοπής του ρεύματος, γιατί θεωρούμε άδικο και αντιλαϊκό το χαράτσι, γιατί δεν έχουμε ή δεν θέλουμε να το πληρώσουμε, γιατί αρνούμαστε να υποκύψουμε στον κυβερνητικό εκβιασμό «πληρώνετε ή σας κόβουμε το ρεύμα». Μετά την αλλαγή στάσης του Δημάρχου κάτω από τη πίεση ενός κινήματος που ολοένα μεγαλώνει, να στηρίξει ο Δήμος αίτηση κατάθεσης ασφαλιστικών μέτρων, ξεκαθαρίζουμε ότι θα συνδράμουμε αυτή τη προσπάθεια με τις παραπάνω προϋποθέσεις .

3. Προχωράμε άμεσα στην Οργάνωση Επιτροπών Αγώνα στα χωριά και στη Παροικιά για την αποτροπή κάθε προσπάθειας διακοπής του ρεύματος σε οποιονδήποτε συμπατριώτη μας. Κάθε προσπάθεια διακοπής θα αποτραπεί με άμεση κινητοποίηση ώστε δεκάδες να βρεθούν μπροστά στο συνεργείο της ΔΕΗ, σε μηδενικό χρόνο.
Για οποιονδήποτε λόγο τηλ. επικοινωνίας 6942 95 4242.

4. Θα επιχειρήσουμε να υποβληθούν μαζικές αιτήσεις απαλλαγής από το χαράτσι στην εφορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom