Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Εκρηξη σε λέσχη του Παναθηναϊκού στην Πάτρα κατέστρεψε σπίτια,μαγαζιά και αυτοκίνητα


Zημιές σε τουλάχιστον δέκα σπίτια και καταστήματα και πέντε οχήματα προκλήθηκαν εξαιτίας της ισχυρής έκρηξης που σημειώθηκε λίγο πριν τη 1 τα ξημερώματα στο κλάμπ των φίλων του Παναθηναικού που βρίσκεται στην οδό Σαχτούρη.

Επί τόπου έσπευσαν άνδρες της Ασφάλειας Πατρών, προκειμένου να εξετάσουν τι προκάλεσε την έκρηξη, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδέχεται αυτή να προήλθε από παρακείμενο προς το κλάμπ του Παναθηναικού κτίριο. Για προληπτικούς λόγους ηλικιωμένη γυναίκα που κατοικεί δίπλα στο κλάμπ του Παναθηναικού, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί και οι αστυνομικοι θα εξετάσουν όλα τα ευρήματα προκειμένου να βρουν κάποια στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στους δράστες.
Η έκρηξη ακούστηκε σ’ όλη την Πάτρα και ανάγκασε πολλούς ανθρώπους να πεταχτούν, πανικοβλημένοι, από τα κρεβάτια τους ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που βγήκαν από τα σπίτια τους για να δουν τι συμβαίνει.

Η περιοχή γύρω από τα γραφεία του Παναθηναϊκού έμοιαζε με βομβαρδισμένο τοπίο. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από την Αστυνομία, περίπου πέντε σταθμευμένα αυτοκίνητα καταστράφηκαν ολοσχερώς και άλλα πέντε υπέστησαν σοβαρές ζημιές. Επίσης, έσπασαν οι υαλοπίνακες καταστημάτων και τζάμια από τις εισόδους και τα παράθυρα των γειτονικών σπιτιών.

Άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών έσπευσαν στο σημείο προκειμένου να περισυλλέξουν υπολείμματα της βόμβας και τυχόν άλλα στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στον εντοπισμό των δραστών.

Η επίθεση αποδίδεται στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες στην πόλη ανάμεσα σε οπαδούς ποδοσφαιρικών ομάδων.



Περισσότερο φωτορεπορτάζ στο dete.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom