Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Μπουρλότο στη Souperleague μετά την καταγγελία διαιτητή για «Ντου» μεγαλοπαράγοντα στα αποδυτήρια


Ολα τα 'χει η Μαριορή η καταγγελία διαιτητή για “ντου” στα αποδυτήρια από μεγαλοπαράγοντα της έλειπε!Φραστική επίθεση μέσα στα αποδυτήρια που δέχτηκε μετά τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός κατήγγειλε ο διαιτητής Δημήτρης Κύρκος!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Καθημερινής», σε πρόσφατο σεμινάριο διαιτησίας στην Λεπτοκαρυά ο ρέφερι από την Ηπειρο κατήγγειλε πως δέχθηκε «ντου» από γνωστό μεγαλοπαράγοντα αμέσως μετά τη λήξη της πρόσφατης αναμέτρησης Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός (2-0)!
Ποιος να 'ναι άραγε;

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Κύρκου, ο συγκεκριμένος παράγοντας που συνοδεύονταν από άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας, εισέβαλε (απρόσκλητος…) μέσα στα αποδυτήρια των διαιτητών και άρχιζε να βρίζει και να προσβάλει τον ρέφερι και να τον χαρακτηρίζει και «πουλημένο»!

Μάλιστα, ο Κύρκος είχε ήδη καταγγείλει στο περιβάλλον του πριν από λίγες μέρες ότι μετά το συγκεκριμένο παιχνίδι δεχόταν απειλές, ενώ του συνέβη και ένα περίεργο περιστατικό το οποίο μπορεί και να μην είναι... τυχαίο. Γι' αυτό, ενημέρωσε και την αστυνομία μετά από «ενόχληση» που δέχτηκε στον τόπο κατοικίας του!!!

Ο Δημήτρης Κύρκος βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση και όπως αποκάλυψε σε δικούς του ανθρώπους σκέφτεται μέχρι και να σταματήσει τη διαιτησία.

Η όλη κατάσταση, αλλά και η πίεση που μετά το πέρας των πρώτων… ήρεμων αγωνιστικών έχει ξεκάθαρα διαφανεί πως περικυκλώνει τους διαιτητές έχει προβληματίσει πάρα πολύ τους ρέφερι της Σούπερ Λίγκα, που ετοιμάζουν ανακοίνωση με την οποία θα πάρουν θέση, ενώ δεν αποκλείουν μέχρι και την αποχή.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Καθημερινής» πολλοί από τους διαιτητές καταγγέλλουν ανάλογα περιστατικά με τον ίδιο (μεγαλοπαράγοντα) για πρωταγωνιστή!

2 σχόλια:

stavrosx1 είπε...

... φίλε μου Ζει, χαίρε ...

... όταν υπάρχουν τέτοια δημοσιεύματα από την έγκριτη "Καθημερινή", πάντα να κοιτάς και πίσω από τις λέξεις ...

... η επίθεση κατά Μαρινάκη έχει να κάνει με την αντίδρασή του, ως μετόχου, στις κινήσεις του Αλαφούζου ...

... ο οποίος έχει προβεί σε μειώσεις μισθών και απολύσεις προσωπικού από "Καθημερινή", "Σκάι ράδιο", "Σκάι τηλεόραση" και έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις όλων των εργαζομένων με στάσεις και απεργίες ...

... οπότε τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία ...

... ειδικότερα όταν είσαι αφεντικό ενός Παπαχελά, ενός Παπαδημητρίου, ενός Πορτοσάλτε και ενός εσμού πρόθυμων σφουγγοκωλάριων ...

... έρρωσο ...

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητέ φίλε Σταύρο ανέκαθεν παίζονται επιχειρηματικά παιχνίδια μέσω του τύπου κι αυτό είναι κοινό μυστικό.
Η ουσία όμως του δημοσιεύματος είναι το αν πράγματι απειλήθηκε ο διαιτητής από παράγοντα του Ολυμπιακού,που δεν είναι απαραίτητο να είναι ο Μαρινάκης,μπορεί να τον λένε και Σάββα...
Τότε υπάρχει ζήτημα για την αξιοπιστία του έτσι κι αλλιώς αναξιόπιστου Ελληνικού πρωταθλήματος.
Να είσαι καλά,καλή Κυριακή!

Read more: Go to TOP and Bottom