Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Επανέλεγχος στο πόθεν έσχες όλων των υπαλλήλων του ΥΠΟΙΚ !!!

Σταματήστε ρε να παίζετε τον παπά και να πετάτε στάχτη στα μάτια του κόσμου,σαν το μελάνι της σουπιάς για να θολώσουν τα νερά!
Ρε Βενιζέλο πλάκα μας κάνεις;Εσύ αν έκλεβες κι έχτιζες θα τα 'γραφες στη δήλωσή σου;Κοτζάμ ΥΠΟΙΚ με ολόκληρο ΣΔΟΕ και Οικονομική Αστυνομία δεν έχει ελεγκτικούς μηχανισμούς θέλετε να μας πείτε;
ΒΟΥΛΗΣΗ,αυτή η απλή λεξούλα σας λείπει κύριοι!
κι ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ,άλλη μια απλή λεξούλα!
Ζείδωρον

Εντολή για επανέλεγχο των δηλώσεων πόθεν έσχες όλων των εργαζομένων στο ΥΠΟΙΚ έδωσε ο κ. Βενιζέλος, προκειμένου να εντοπιστούν τυχόν παραβατικές συμπεριφορές

Εντολή για επανέλεγχο των δηλώσεων πόθεν έσχες όλων των εργαζομένων στο υπουργείο Οικονομικών έδωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά τη συνάντηση που πραγματοποίησε χτες με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εφοριακών κ. Χ. Νικολακόπουλο και τον πρόεδρο των εργαζομένων του Κέντρου Πληροφορικής του Υπουργείου Οικονομικών (ΚΕΠΥΟ) κ. Ν. Ρουμελιώτη.

Κατά τη διάρκεια πρωινής ενημερωτικής εκπομπής, ο κ. Νικολόπουλος ισχυρίστηκε ότι οι εφοριακοί δέχονται διαχρονικά παρεμβάσεις από την πολιτική ηγεσία κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, ενώ ο κ. Ρουμελιώτης υποστήριξε ότι δεν υπάρχει ουσιαστική πολιτική βούληση για την πάταξη της φοροδιαφυγής.

Κατόπιν αυτού, όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Οικονομικών, ο κ. Βενιζέλος «ζήτησε να του παρουσιαστούν συγκεκριμένα στοιχεία ενώ, προκειμένου να διαφυλαχθεί το κύρος του προσωπικού και των στελεχών των υπουργείου Οικονομικών και να μη γενικεύονται κατηγορίες, αλλά και να εντοπιστούν τυχόν παραβατικές συμπεριφορές, έδωσε εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες να γίνει φορολογικός επανέλεγχος, καθώς και έλεγχος των δηλώσεων “πόθεν έσχες” όλου του προσωπικού που υπηρετεί στο υπουργείο Οικονομικών».

Επιπλέον, σχετικά με τον ισχυρισμό του κ. Ρουμελιώτη ότι εάν δοθεί σχετική εντολή της πολιτικής ηγεσίας, μπορεί, μέσω των συστημάτων της ΓΓΠΣ, να υπάρξουν άμεσα αποτελέσματα σε ό,τι αφορά την πάταξη της φοροδιαφυγής, ο κ. Βενιζέλος έδωσε προς τον γγ της Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, Χάρη Θεοχάρη, την εντολή να εντάξει στο επιχειρησιακό σχέδιο άμεσων δράσεων της ΓΓΠΣ τις προτάσεις των εργαζομένων του ΚΕΠΥΟ για ελέγχους και διασταυρώσεις.
http://voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom