Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Τράπεζα Τροφίμων στο Δήμο Ζωγράφου


Σε πολλούς δεν είναι γνωστό κι όμως υπάρχει εδώ και καιρό. Πρόκειται για την μετεξέλιξη του σπιτιού της Αλληλεγγύης προς το αξιοπρεπέστερο και λιγότερο δημοσιο-σχεσίτικο.
http://zografoubloging.wordpress.com/

2 σχόλια:

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Όλα καλά Δημήτρη μου .
Αυτό να κρατήσεις κι είναι το σπουδαιότερο..
Όσο για το ότι ο φίλος μου δεν θα ησυχάσει εφ' όλης της ύλης, αυτό να λέγεται, και ισχύει για τον καθένα μας. Για κάποιους περισσότερο όπως με την...φιλενάδα σου. Αλλά αυτά θα λέμε τώρα?
Ας έχουμε Υγεία γιατί το παραμικρό να μη πηγαίνει καλά με αυτήν,όλα ανατρέπονται. Π.χ αυτές τις ημέρες πάρα πήρα θάρρος, το παράκανα που λέμε και ο πέμπτος οσφυϊκός ο άτακτος από τα 19 μου,έντονα
διαμρτυρήθηκε υπό μορφή κρίσης. Εγώ επιμένω να δραστηριοποιούμαι,
(αν μπορώ ας κάνω κι αλλιώς μέρες που είναι ) και μη ρωτάς την δυσφορία και την κακουχία μου.

Πολύ ωραία η είδηση της κοινωνικής δράσης αλληλεγγύης στον Δήμο σας. Κάπως έτσι έχω δει και γω τον κοινωνικό ρόλο των Δήμων και των κοινοτήτων σε μια τέτοια εποχή οικονομικής κρίσης που κάθε μέρα εικονογραφείται δίπλα μας, στην γειτονιά μας, στην περιοχή μας . Γι αυτό δεν χάνω την ευκαιρία να την αναδεικνύω αλλά και να την προκαλώ όχι για να υποκαταστήσει το Κράτος αλλά για να αναδείξει πρακτικά το μεγαλείο της Αλληλεγγύης κι όχι της κοσμικής φιλανθρωπίας.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ !
Θίγεις ένα μεγάλο ζήτημα Δημήτρη μου . Μόνο που σήμερα είναι τόσο ρευστά τα πράγματα στην Ελλάδα ! Οι αρνητικοί δείκτες πελώριοι και οι ΥΠΕΥΘΙΝΟΙ αποδείχτηκαν εντελώς ανεύθυνοι.Αντε κάτω απ’ αυτές τις εφιαλτικές συνθήκες να βρεθεί έστω και ένας υπεύθυνος. Δεν ξέρω τι να πω. Είμαι φοβερά ανήσυχη όχι για το μέλλον πια , αλλά για το επόμενο πρωί. ..

Εσύ όμως ,μην αφήνεις ούτε λεπτό απ’ τη χαρά που σας έστειλε ο Θεός να πάει χαμένη. Απομάκρυνε όσο γίνεται ανάλογες βαριές σκέψεις και περάστε όλοι μαζί συντροφευμένοι τα αλλιώτικα αυτά για Σας Χριστούγεννα.

Με την αγάπη μου και την εκτίμησή μου πάντα.

zeidoron dtsoukas είπε...

Λυγερή μου καλημέρα και Χρόνια Πολλά!θα ήταν άστοχο από μέρους μου να σχολιάσω τα λόγια σου,με λίγες τα είπες όλα.και για το δώρο ζωής και για την υγεία αλλά και για το Γολγοθά που ζούμε.Για τη μέση σε καταλαβαίνω γιατί το 'χω περάσει κάπου κει από τα 26-32.Μετά με κάποιες φυσικοθεραπείες δεν με ξανάπιασε ευτυχώς.Ξεκουράσου λίγο αυτές τις μέρες.Να 'σαι πάντα γερή και δυνατή και να περάσεις όμορφα τις γιορτές με τις κορούλες σου.Πολλές κι από τη σύζυγο.

Read more: Go to TOP and Bottom