Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Γιούχαραν τον Μπουμπούκο στην Περαία (βίντεο)


Για πρώτη φορά δύο διμοιρίες ματατζήδων, με πλήρη εξάρτηση, αναγκάστηκαν να εκστρατεύσουν στο Θερμαϊκό και να δημιουργήσουν κλοιό μπροστά από το Δημαρχείο, ώστε να μπορέσει να το προσεγγίσει ο ανεκδιήγητος μπουμπούκος.
Οι συγκεντρωμένοι πολίτες που περίμεναν από τις 9 το πρωί, γιουχάρανε άγρια μια ακόμη μαριονέτα της δοτής κυβέρνησης, τον Άδωνη Γεωργιάδη. Στη σημερινή διαμαρτυρία μετείχαν φίλοι του ΠΑΜΕ, της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Πολιτών Θερμαϊκού και κυρίως σπουδαστές της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Μακεδονίας.



Σκοπός της επίσκεψής του, στην Περαία και Μηχανιώνα, ήταν η διευθέτηση (;) των οξυμένων προβλημάτων της σχολής ( που πάει για κλείσιμο) και κυρίως το κτιριακό, που "άνοιξε" από τον φέρελπι νέο ηγέτη του ΠΑΣΟΚ, Χρυσοχοΐδη.
Και ενώ χαρακτηρίστηκε ως persona non grata από τους κατοίκους του Θερμαϊκού που τον αποδοκίμασαν έντονα, δεν έδειξε να τον απασχόλησε μιας και πολύ εύκολα (με τη συνδρομή των πολυάριθμων αστυνομικών δυνάμεων και την πολυμελή κουστωδία του) μετά τη συνάντηση με τη Δημοτική αρχή και αντιπροσωπεία σπουδαστών της σχολής,  αποχώρησε συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο, χαμογελώντας ανοήτως.


Κανείς πλέον δεν μπορεί να κυκλοφορήσει χωρίς να έχει την προστασία ισχυρής αστυνομικής δύναμης. 


Σύμφωνα με πληροφορίες μας ζήτησε να βρουν οι σπουδαστές λεφτά (για σίτιση και στέγαση) ακολουθώντας το παράδειγμα του έτερου "συνοδοιπόρου" του πλέον (κατά το δεν υπάρχει σάλιο) και επίσης φερέλπιδος ηγέτη, Ανδρέα Λοβέρδου. Μάλιστα ισχυρίστηκε μιλώντας στους σπουδαστές πως "εγώ παράτησα τη δουλειά μου για να σας βοηθήσω". Τί δουλειά αλήθεια κάνει ; (πωλητής βιβλίων, τηλεμαϊντανός, καρατζεφεράνθρωπος ;)


Και  προσπάθησε να χρυσώσει το χάπι υποσχόμενος την αποκατάσταση των εργαστηρίων της σχολής, η οποία τώρα λειτουργεί σε δύο σχολεία ΜΕ και την Καψαλάκειο.
Είναι γνωστή όμως η προγραμματισμένη μελέτη για την αποκατάσταση των κτιρίων (ύψους 1.000.000 ευρώ) που θα είναι μια ακόμη υπόθεση πηγαδιού χωρίς πάτο. Η χώρα βούλιαξε κι αυτοί κλείνουν σχολές πασσάροντας εκατομμύρια σε μελέτες που τις περισσότερες φορές παραμένουν μόνο μελέτες, χωρίς καμμία πράξη, βοηθώντας στην αύξηση των εισοδημάτων των μελετητών. 
από ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom