Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Με αυγά και πορτοκάλια υποδέχτηκαν τον Αδωνι στη Μυτιλήνη (βίντεο)


Δύο φορές αναγκάστηκε η αστυνομία της Λέσβου να καταστρώσει σχέδια απόδρασης του Υφυπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας , Άδωνι Γεωργιάδη , που βρέθηκε σήμερα στη Μυτιλήνη στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας και Νησιωτικής Πολιτικής.
Η πρώτη απόδρασή του έγινε όταν στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας είχε συγκεντρωθεί μεγάλη ομάδα διαδηλωτών οι οποίοι προσπάθησαν να εισβάλουν στο κτήριο και ο κ. Γεωργιάδης φυγαδεύτηκε αφού προηγουμένως δέχθηκε πυρά από αυγά και πορτοκάλια.
Η δεύτερ απόδραση έγινε λίγο αργότερα όταν οι διαδηλωτές έμαθαν ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης βρισκόταν στον τηλεοπτικό σταθμό «Αρχιπέλαγος» όπoυ έδινε συνέντευξη στον Γιάννη Συνάνη.
Γρήγορα λοιπόν συγκεντρώθηκαν έξω από το κτήριο του σταθμού και περίμεναν τον υφυπουργό με άγριες διαθέσεις και συνθήματα.
Η αστυνομία κατέστρωσε νέο σχέδιο και κατάφερε να φυγαδεύσει για δεύτερη φορά τον Άδωνι Γεωργιάδη χωρίς όμως να γλυτώσει και πάλι από τις ριπές των αυγών και των πορτοκαλιών.
Το LesvosNews θα σας παρουσιάσει αργότερα πλήρες ρεπορτάζ με βίντεο από όλη την παραμονή του Άδωνι Γεωργιάδη αλλά και τι είπε αποκλειστικά στη συνέντευξη που έδωσε στον Γιάννη Συνάνη.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις δύο «αποδράσεις» του Άδωνι Γεωργιάδη.
http://www.lesvosnews.gr/

2 σχόλια:

Λιακαδα είπε...

Δεν πουλάνε γιούρτια εκεί? Ξέρεις τι καλό κάνουν στο ... δέρμα. να μου πεις του συγκεκριμένου .. θέλει ποσότητα για να καλυφθεί!

zeidoron dtsoukas είπε...

Λιακάδα μου και τ' αυγουλάκια μια χαρά είναι,όταν είναι από αλανιάρες κότες.Ετσι να μην έχουν που να σταθούν όλοι τους!
Να είσαι καλά,καλό βράδυ.

Read more: Go to TOP and Bottom