Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Δυο χρόνια μετά ο "Μαζί τα φάγαμε" αναγνωρίζει την πλήρη αποτυχία της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ


Μετά από δύο ολόκληρα χρόνια που μας ζάλισε με το "μαζί τα φάγαμε" ο κύριος Αντιπρόεδρος  της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος,τώρα παραδέχεται την αποτυχία της οικονομικής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ και επιρρίπτει κατ' αρχάς ευθύνες στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου και τον Ευάγγελο Βενιζέλο αλλά περνάει και του υπόλοιπους ένα χεράκι χωρίς να ξεχάσει και την Αριστερά!

"Το μνημόνιο απέτυχε γιατί εμείς αποτύχαμε και στη μείωση των εξόδων και στην αύξηση των εσόδων από τον περιορισμό της φοροδιαφυγής", αναφέρει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στην "Καθημερινή της Κυριακής".
Σε ό,τι αφορά τη στάση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, για τις ενυπόγραφες εγγυήσεις για την 6η δόση, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης διερωτάται "δεν κατάλαβα γιατί αρνήθηκε να βάλει μία υπογραφή, δημιουργώντας ένα τεράστιο θέμα γύρω από ένα ανύπαρκτο ζήτημα".
Επιτίθεται με σφοδρότητα στο ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας ότι η "εναλλακτική πολιτική των δύο κομμάτων της Αριστεράς στην ΕΕ είναι να γυρίσουμε στη βουκολική Ελλάδα με τα κτηματάκια μας, να βόσκουμε τα αρνάκια μας, με έναν Εμβέρ Χότζα να σφάζει πού και πού τους αντιφρονούντες".
Επίσης, καταλογίζει ευθέως ευθύνες στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη για την αναρχία που επικρατεί στο κράτος, "με τον κάθε Φωτόπουλο να καταλαμβάνει ανενόχλητος τη ΔΕΗ". "Ο κ. Παπουτσής έχει κατ’ εξοχήν την ευθύνη", σημειώνει.
Αναφορικά με το δημοψήφισμα, ο αντιπρόεδρος δηλώνει ότι ο Γιώργος Παπανδρέου "παρασύρθηκε". "Ήταν μία επιλογή που μόνο με κατάρα μπορεί να περιγραφεί", υπογραμμίζει.

1 σχόλιο:

ephee είπε...

Καλημέρα Δημήτρη.

Διαβάζοντας τα επιγραμματικά που γράφεις, αναρωτιέμαι τι σκατά κόλλα έχει βάλει στην κωλάρα του και δεν του ξεκολλάνε την καρέκλα με τίποτα!
Εποξική δύο συστατικών;!;!
Περιφέρεται διατυπώνοντας απόψεις χωρίς να παίζει ουσιαστικό ρόλο σε καμία απόφαση (πλην ψηφοφοριών). Πριν από αυτό, πόσο καιρό είχες να ακούσεις για τη χάρη του; Που είναι;
Και εν κατακλείδι, ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ ΑΥΤΟΝ;

Read more: Go to TOP and Bottom