Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Ραγδαίες εξελίξεις: Έξω φρενών ο Αδόλφος με το ατόπημα του Karl Papoulias!!!



=== Σε μια κρίσιμη περίοδο, όπου οι σχέσεις Ελλάδας – Γερμανίας, συμβαδίζουν μέσω των κοινών Εβραίων τραπεζιτών, σε τεντωμένο σκοινί, ο εκνευρισμός του αντιήρωος Παπούλια, ίσως αποτελέσει τη σταγόνα που θα ξεχειλίσει τα ποτήρια ούζου, ουίσκι, βότκας και τζιτζερέϊλ του προεδρικού μεγάρου. 
 === Όπως είναι γνωστό, στη παρέλαση της Θεσσαλονίκης που έγινε αφού εκδιώχθηκε ο Παπούλιας και οι χέστηδες ακόλουθοι και γλείφτες από την εξέδρα, αποκαλύφθηκε το τραγικό μυστικό, το οποίο ο φιλόουζος πρόεδρος φύλαγε καλά κρυμμένο 66 χρόνια. Λέει μας ο μύθος του μυθομανούς προέδρου, ότι, αφού το 1944 έφυγε και ο τελευταίος Γερμανός στρατιώτης, την άνοιξη του 1945 πετέγεται ο Κάρολος αγριεμένος από του ύπνου του του μακαρίου, και σε τρυφερή και καλοταϊσμένη (για περίοδο πείνας) ηλικία των 15 χρόνων του, αρματώνεται και γίνεται αντάρτης κατά του ναζισμού. Ίσα που προλάβαινε να στείλει μερικούς ξεχασμένους στη δίκη της Νυρεμβέργης που έρχιζε στις 20 Νοεμβρίου 1945!!!
 === Δεν πρόφτασε να εξαερωθεί η πορδή γενναιότητας του 15χρονου φασίστα Παπούλια, που για πρώτη και τελευταία φορά αμολύθηκε ενώπιον 100.000 λαού Θεσσαλονικιώτικου και πασών των εβραιοκαναλιών, κι’ αμέσως υπήρξε αστραπιαία ανταπάντηση του Αδόλφου, σαν ομοβροντία που απειλεί να διακόψει τις άριστες εβραιογερμανικές σχέσεις των ανώμαλων των Αθηνών!!!
 === Η επανεμφάνιση του νεαρού Αδόλφου, έρχεται με τη σειρά της να διαψεύσει τα όσα ανόητα είχαν διαδοθεί περί αυτοκτονίας του στης Μέϊρκελ τη καγκελαρία. Οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται και υπάρχει τόσος ενθουσιασμός, που ο Κουβέλης κάποιας αριστερής, αλλά υπερβολικά δεξιόστροφης μαλακίας, πρόλαβε τον Τζέφρι και αιωνίως καθυστερημένο ΓκαΓκά, και πρόσφερε εαυτόν θυσία και ολοπαύτωμα στο αουσβίτζ, για να σωθούν τα περιττώματα των τραπεζών όλων των Σαλαζάρ!!!! Το ρεπορτάζζζζζ συνεχίζεται, ενώ η προεδράρα συνεχίζει να γυαλίζει με πορδές την αρματωσιά της. Τρομοκρατημένα τα χρέη των τραπεζών, είναι έτοιμα να φύγουν από μόνα τους και να πάνε να κρυφτούν στα ασφαλιστικά ταμεία. Μόνο έτσι υπάρχει πιθανότης να γλυτώσουν.
Έτσι και καταφέρουμε να βρούμε 1.000 Παπούλιες, θα τα καταφέρουμε, επιτέλους να εξαφανιστούμε με παράσημο ανδρείας!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom