Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Δεσμοφύλακες ξεπουλήματος εθνικής κυριαρχίας και περιουσίας


Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο: «Δεσμοφύλακες ξεπουλήματος» και αποκαλυπτικό ρεπορτάζ με ονόματα, φωτογραφίες και βιογραφικά των πρώτων 40 τροϊκανών οι οποίοι ήδη έχουν «σβερκωθεί» στους Έλληνες υπουργούς, στην Αθήνα, προκειμένου να κάνουν καλά την δουλειά τους!!! (Σελ. 5, 8-9)

ΔΝΤ: Στο φως πληροφορίες από την απόρρητη έκθεση των Αμερικανών (ΔΝΤ) φίλων μας για το ξήλωμα ΜΜΕ, τραπεζιτών, πολιτικού συστήματος, με στόχο τη δημιουργία ενός νέου ελεγχόμενου τοπίου. (Σελ. 4)

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Εισηγήσεις επιθετικής αντιμετώπισης των κινήσεων διαφωνούντων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ δέχεται ο Γιώργος Παπανδρέου. Η απόφαση της Συνόδου Κορυφής κρίνει την πολιτική δυναμική του πρωθυπουργού απέναντι σε μία κοινοβουλευτική ομάδα- ασύμμετρη απειλή. (Σελ.6-7)

ΝΔ: Και ενώ η χώρα «κουρεύεται» με την ψιλή, οι γαλάζιοι γαμπροί «ξυρίζονται» και μετά φόβου και αγωνίας εξοικειώνονται με το ενδεχόμενο να κυβερνήσουν μια κατεστραμμένη χώρα… (Σελ. 10)

ΚΟΙΝΩΝΙΑ: Οι μαυραγορίτες επιστρέφουν… Ρεπορτάζ για τον μηχανισμό που οδηγεί τις τιμές των προϊόντων πρώτης ανάγκης στο ζενίθ και τους καταναλωτές στο ναδίρ…(Σελ. 16).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom