Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Απίστευτο! Το ΕΣΡ προσπαθεί να φιμώσει τα ΜΜΕ της Νάξου!!!!


Όλοι μέχρι τώρα γνωρίζαμε για την χειραγώγηση που ασκείται από την εκάστοτε εξουσία στα μεγάλα ΜΜΕ(εφημερίδες, τηλεόραση κ.α.) και τον τρόπο με τον οποίο αυτά δημαγωγούν τους πολίτες ανάλογα με τις ανάγκες της εποχής.
Αυτό όμως που συμβαίνει στις μέρες μας δεν έχει προηγούμενο, η λογοκρισία η διαστρέβλωση των γεγονότων και η φίμωση που επιχειρείται, παραπέμπουν σε άλλες εποχές και άλλα καθεστώτα.
Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης μάλιστα έφτασε στο σημείο να αποστείλει στα ΜΜΕ της Νάξου ειδικές οδηγίες για το πως θα σχολιάζουν την οικονομική πολιτική και τις αποφάσεις της κυβέρνησης. Αυτή η είδηση επιβεβαιώθηκε σήμερα στην πρωινή εκπομπή της Ρούλας Μπράουν από τους εκδότες της "Μάσκας" κ. Καμβύσης και της " Κυκλαδικής" κ. Καρανίκα.
Το ΕΣΡ δεν αρκέστηκαν όμως μόνο σ αυτό. Ζήτησε από τον "mesogeios fm" να στείλει ηχογραφημένο cd με δυο συγκεκριμένες εκπομπές του Καμβύση για να τις λογοκρίνει(?) Σε περίπτωση που διαπιστωθεί "παράπτωμα" είναι πολύ πιθανό να....... του επιβληθεί και κάποιο πρόστιμο!!!!
Πληροφορίες λένε ότι στην μια από τις δυο εκπομπές ο εν λόγω δημοσιογράφος σατιρίζει τον βουλευτή Κυκλάδων κ, Ρήγα
Το μεγάλο ερώτημα που ανακύπτει απ΄ αυτή την υπόθεση είναι, πως έμαθαν οι άνθρωποι του ΕΣΡ για το περιεχόμενο της εκπομπής. Και οι πιθανές απαντήσεις : 1) Παρακολουθούν ανελλιπώς τις εκπομπές του Καμβυση διότι τις θεωρούν πολύ διασκεδαστικές 2) Του την είχαν "στημένη" για συγκεκριμένους λόγους 3) Κάτι άλλο συμβαίνει
Κουράγιο παιδιά χούντα είναι θα περάσει!
http://naxosfan.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom