Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

“Ο Κώστας Τσαλικίδης ΔΕΝ αυτοκτόνησε… Εξοντώθηκε γιατί ήταν ο άνθρωπος που ανακάλυψε το σκάνδαλο! Ήταν ο μοναδικός μάρτυρας!!”"


Αποκάλυψη – σοκ! Το πειστήριο του εγκλήματος είναι στα χέρια της οικογένειας!! Το επέδειξε πριν από λίγο ο ίδιος ο Κωνσταντόπουλος!

Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε την ομιλία του ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, ανάγοντας την υπόθεση των υποκλοπών ως μείζον εθνικό θέμα, την σημαντικότερη υπόθεση κατασκοπείας εις βάρος της χώρας.

Κατονομάζει ευθέως τον Κορωνιά και την Vodafone για καταστροφή των πειστηρίων και μία σειρά άλλων ενεργειών. “Έκνομες δράσεις για την μη ανεύρεση πειστηρίων και εξόντωσης του μάρτυρα”!!

Αποκαλύπτει δηλαδή σχέδιο συγκάλυψης με εξαφάνιση των πειστηρίων και δολοφονία του μάρτυρα. Για το πρώτο σκέλος, κατονομάζει την εταιρεία…
http://olympia.gr/

Ιδού η φωτογραφία ντοκουμέντο του Κώστα Τσαλικίδη νεκρού

«Να ανοίξει πάλι η υπόθεση Τσαλικίδη» ζητούν η οικογένεια και οι δικηγόροι της
Συνέντευξη τύπου δίνουν αυτή τη στιγμή οι δικηγόροι της οικογένειας Τσαλικίδη δίνοντας έμφαση στο άνοιγμα της υπόθεσης του αποθανόντος Κώστα Τσαλικίδη.
Μετά την άσκηση ποινικής δίωξης κατά του Διευθύνοντα Συμβούλου της Vodafone, Γεωργίου Κορωνιά, και κατά παντός υπευθύνου για το θέμα των υποκλοπών η οικογένεια του Κώστα Τσαλικίδη, ο οποίος είχε βρεθεί απαγχονισμένος στο σπίτι του στον Κολωνό στις 9 Μαρτίου 2005, ζητά να ανοίξει εκ νέου η υπόθεση.
Η οικογένεια του υψηλόβαθμου στελέχους της Vodafone δεν είχε παρατήσει ποτέ την υπόθεση και ζητούσε δικαίωση καθώς υποστηρίζουν πως ο θάνατος του προσφιλούς τους προσώπου δεν ήταν αυτοκτονία αλλά το αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας.
Γι αυτό τον λόγο οι δικηγόροι της οικογένειας του Κώστα Τσαλικίδη, δίνουν αυτή τη στιγμή συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ, για την υπόθεση των Υποκλοπών και τις μυστηριώδεις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του το νεαρό στέλεχος της Vodafone.
Παρόντες στην συνέντευξη τύπου είναι ο αδερφός του Κώστα, Παναγιώτης Τσαλικίδης, οι συνήγοροι της οικογένειας Νίκος Κωνσταντόπουλος, Φραγκίσκος Ραγκούσης και Ζωή Κωνσταντοπούλου, καθώς και ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος Απόστολος Κακλαμάνης.
http://www.koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom