Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Η Τράπεζα της Ανατολής,τα 2,7 τρις ευρώ,το ΤΕΛΟΣ του δημόσιου και ιδιωτικού χρέους και... "ζήσαν αυτοί καλά και μεις χειρότερα"!!!!


Σάλος προκλήθηκε από χτες το βράδυ,που το zougla.gr έκανε γνωστή την ιστορία  με τις 4 μετοχές,αξίας 670 δις ευρώ,δωρεά της οικογένειας Αρτέμη Σώρρα στη μη κερδοσκοπική εταιρεία «END» ,(End National Dept)!!!!

Γιατί ρε παιδιά ξενόγλωσσα και μάλιστα  τα αρχικά να σημαίνουν ΤΕΛΟΣ (του χρέους ή της Ελλάδας;)!

Δηλαδή εφ' όσον εξοφληθούν (από ποιον;) οι μετοχές ξεχρεώνει η χώρα μας και με τεράστιο αποθεματικό!
Οπότε λογικά θα εξοφληθούν και οι υπόλοιπες μετοχές,οι οποίες βρίσκονται στα χέρια της οικογένειας (2 τρις ευρώ και κάτι δις ψιλά!!!).

Η υπόθεση ξεκινάει το 1904,όταν ιδρύθηκε η "Τράπεζα της Ανατολής"...... και φτάνει σήμερα μέχρι τη Βουλή των Ελλήνων από τον Βουλευτή του ΛΑΟΣ Κυριάκο Βελλόπουλο,ενώ όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ είναι ενημερωμένοι ο κ. Γ. Παπανδρέου, ο κ. Αντ. Σαμαράς, ο κ. Ευ. Βενιζέλος και ο κ. Γ. Προβόπουλος.

Πάρτε μια πρώτη γεύση της ιστορίας από το Βουλευτή


κι αν δεν έχετε ύπνο διαβάστε:
Δωρεά μετοχής 670 δισ. ευρώ

Η μετοχή "τέρας"

Σήμανε το ΤΕΛΟΣ του δημοσίου χρέους - 2,7 τρις ευρώ για την ΕΛΛΑΔΑ

update(21/9/11,ώρα 20:00):Εχουμε πλάκα τελικά! Η Εθνική Τράπεζα εξέδωσε δελτίου τύπου για τις μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής

...και ζήσαν αυτοί καλά και μεις χειρότερα!

Θεωρητικά έχουμε ως Ελλάδα 2,7 τρις αλλά πρακτικά χρωστάμε εμείς,τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας από καμιά τριανταριά χιλιάρικα έκαστος.
Βέβαια κάπως αλλιώς το λέει το ανέκδοτο "από τη θεωρία στη πράξη" αλλά είναι σόκιν!

2 σχόλια:

paolo είπε...

Όσες μετοχές εμφανίζονται με κάποια γωνία κομμένη, αυτό θα πει ότι έχουν εξαγοραστεί από την Εθνική σε κάποια τιμή και πλέων αυτές είναι άκυρες. Για να έχουνε αξία θα πρέπει να εμφανίζονται ακέραιες, οι κομμένες είναι μόνο για ανάμνηση της άλλοτε τράπεζας………….

Ανώνυμος είπε...

Τα αρχικά σημαίνουν End National Debt και όχι αυτό που αναφέρεται παραπάνω. Έτσι, για την ιστορία. Και ένα σχετικό βίντεο από την εν λόγω "οργάνωση" : http://www.youtube.com/watch?v=_PUFSeBCjWQ&list=PLCF8336E8B456AD9B

Read more: Go to TOP and Bottom