Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

ΤΑ ΝΕΑ Πάρου-Αντιπάρου


Στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΡΟΥ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ» που κυκλοφορεί από το Σάββατο 27/8/2011 τα κυριότερα θέματα είναι τα εξής:

Ούτε για τα πανηγύρια! Απίστευτη η Δημοτική Αρχή Πάρου
«Κι όμως είναι γεγονός. Η Δημοτική μας Αρχή δεν είναι ικανή να οργανώσει πλέον ούτε απλά πανηγύρια! Το πιο φτωχό, το πιο εκνευριστικό, το πιο αδιάφορο πανηγύρι των τελευταίων ετών ήταν αυτό που διοργάνωσε η Δημοτική Αρχή Βλαχογιάννη τον 15Αύγουστο».

Στα «πράσα» ο «μεγαλοπαράγοντας». Πιάστηκε με παράνομα αλιεύματα
«Ο π. δημοτικός σύμβουλος του δήμου Πάρου, το βασικό στέλεχος δημοτικών συνδυασμών της Νάουσας, το βασικό κομματικό στέλεχος της Πάρου με υψηλές γνωριμίες, πιάστηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 22 Αυγούστου από άνδρες του Λιμεναρχείου Πάρου να έχει ψαρέψει παράνομα».

Οι τοποθετήσεις σε Πάρο-Αντίπαρο
«Στα Σχολεία της Πάρου και Αντιπάρου τοποθετήθηκαν οι παρακάτω Διευθυντές:
Γενικό Λύκειο Πάρου: Αριστείδης Βαρριάς, ΕΠΑΛ Πάρου...».

Παριανή οικολογία και παραμύθια της Χαλιμάς. Του Δ.Μ.Μ.
«Όπως διάβασα και σε μία σελίδα στο διαδίκτυο (Evil Empire) που γράφεται από νεαρούς συμπολίτες μας με πραγματική διαύγεια πνεύματος «προφανώς οι άνθρωποι θεωρούν ότι τα λαγκάδια και τα χέρσα χωράφια θα... υποβαθμιστούν από την χρησιμοποίηση εναλλακτικών πηγών ενέργειας Προφανώς, θα προχωρούν με το κεφάλι ψηλά, θεωρώντας ότι έκαναν το επαναστατικό χρέος τους απέναντι στην ασύμμετρη απειλή των διαβολικών ΑΠΕ, την ώρα που για τις κρατικές λεηλασίες και την πολιτικοοικονομική κρίση που βιώνουμε πέρα βρέχει».

«Μην κακοποιείτε τα ζώα» λέει ο PAWS
«Ακόμα, ο σύλλογος πιστεύει στην ύπαρξη ενός ολοκληρωμένου πλάνου ανάπτυξης στην Πάρο που θα περιλαμβάνει μέτρα για να αλλάξει η στάση πολλών κατοίκων απέναντι στους «ανεπιθύμητους» σκύλους και γάτες».

Τα Αντιπαριωτόπουλα στην Κύπρο
«Μεταξύ αυτών ήταν και μαθητές από το Δημοτικό Σχολείο Αντιπάρου με συνοδό τη δασκάλα κ. Ελευθερία Ζέλκα».

Πνιγμός ανήλικης Ιταλίδας
«Μετά από παρέμβαση της Ιταλικής πρεσβείας και σε συνεργασία με το Λιμεναρχείο Πάρου έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες για να γίνει παράκαμψη ορισμένων διαδικασιών και η σωρός της Ιταλίδας να αναχωρήσει για την πατρίδα της και να ταφεί».

Ψίθυροι... προ 81 χρόνων
«Και μετά σου λένε ότι τίποτα στην Πάρο δεν λειτουργεί με σύστημα και όλα είναι στον «αυτόματο». Άμα όμως διαβάσετε το ρεπορτάζ με τη σύλληψη των δύο καλλιεργητών των δενδρυλλίων κάνναβης θα κατανοήσετε ότι υπάρχουν και σοβαροί «επαγγελματίες» στο νησί μας...».

Αναταραχής συνέχεια στην Αγκαιριά
«Συνεχίζεται η αναταραχή στην Αγκαιριά σχετικά με την αντίδραση κατοίκων για την κατασκευή δύο ιδιωτικών φωτοβολταϊκών πάρκων σε οικόπεδα εντός του οικισμού».

«Στα 3 corner πέναλτι» ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ! Του Μιχ. Παπαδάκη
«Ο κ. Βλαχάκης - γιατί περί ου ο λόγος - (ως παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, αυτομάτως) είναι κάτι σαν πρεσβευτής του ΑΟΠ. Διακοσμητικός ρόλος μεν, ωφέλιμη παρουσία δε».

Ξεκίνησε ο ΑΟΠ
«Το κλίμα που επικράτησε στην «πρώτη» του ΑΟΠ ήταν πανηγυρικό. Παρόντες ήταν τα μέλη του ΔΣ της ομάδας, φίλοι και γονείς των ποδοσφαιριστών, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου κ. Λ. Κοντός, οι Αντιδήμαρχοι Πάρου κ.κ. Π. Κουτσουράκης και Μ. Κωβαίος, η επικεφαλής της Αντιπολίτευσης του Δήμου Πάρου κ. Γρ. Πρωτολάτη και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γ. Καρατζάς»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom