Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Αιματηρή συμπλοκή οπαδών στα Πετράλωνα με τρεις τραυματίες


Πριν καλά καλά ξεκινήσει το πρωτάθλημα άρχισαν τα όργανα!

Αιματηρή συμπλοκή, με τρείς τραυματίες,σημειώθηκε μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού περίπου στις 9 το βράδυ στα Πετράλωνα.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της αστυνομίας, ομάδα οπαδών του Ολυμπιακού επιτέθηκε στη λέσχη φιλάθλων Παναθηναϊκού στην οδό Κυριαδών 141, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί επεισόδιο.

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής τραυματίστηκαν τρία άτομα από αιχμηρά αντικείμενα, πιθανότατα μαχαίρια και διακομίσθηκαν στον Ευαγγελισμό όπου και νοσηλεύονται οι δύο ενώ ο τρίτος αποχώρησε αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για το εντοπισμό των δραστών και τη σύλληψή τους.

Μέχρι στιγμής, από τις αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο προσήχθησαν τρία άτομα στην κρατική ασφάλεια, η οποία διενεργεί ανάκριση για τα επεισόδια.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων η "μάχη" των οπαδών κράτησε πάνω από 20 λεπτά και έπεφταν πέτρες εκατέρωθεν μέχρι να συμπλακούν σώμα με σώμα.Οι περίοικοι τρομοκρατήθηκαν ενώ έχουν σημειωθεί ζημιές σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

2 σχόλια:

Anestis Ketsetzidis είπε...

Δημήτρη
καλή προσαρμογή και πάλι στην πόλη.

zeidoron dtsoukas είπε...

Σ' ευχαριστώ φίλε αλλά δύσκολα...
Αλλο πράγμα η εξοχή!

Read more: Go to TOP and Bottom