Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Δήλωση-ευχολόγιο Λοβέρδου για τα αιματηρά επεισόδια μεταξύ οπαδών στα Πετράλωνα


Αργά απόψε δόθηκε στη δημοσιότητα η παρακάτω ανακοίνωση του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ συνοδευόμενη από Δήλωση του υπουργού Υγείας Α. Λοβέρδου για τα αιματηρά επεισόδια στα Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

210 - 5205290

Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2011

Σήμερα 21:55, διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» τρεις άνδρες νεαρής ηλικίας μετά από συμπλοκή οπαδών στα Πετράλωνα. Ο πρώτος έφερε θλαστικό τραύμα στην πλάτη και μετά την παροχή των Ά Βοηθειών πήρε εξιτήριο. Ο δεύτερος έφερε τραύμα στη θωρακική χώρα και ο τρίτος τραύμα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα. Οι δυο τελευταίοι θα παραμείνουν στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις. Η κατάσταση τους είναι σταθερή.

Ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε σχετικά :

«Είναι αδιανόητο, ανά τακτά χρονικά διαστήματα να γίνονται αιματηρά επεισόδια, εντός και εκτός γηπέδων, που μόνο σε ευρωπαϊκή χώρα δεν παραπέμπουν. Για ακόμη μία φορά, παραλίγο να θρηνήσουμε θύματα. Ποιος θα ήθελε να βρίσκεται τώρα στη θέση των γονιών και των οικείων των δύο παιδιών ; Απευθύνω έκκληση σε όλο τον κόσμο του αθλητισμού, παράγοντες, φιλάθλους και Μ.Μ.Ε, το σημερινό περιστατικό να είναι και το τελευταίο. Ως Πολιτεία, οφείλουμε να είμαστε αμείλικτοι με τη βία και τους προαγωγούς της».

Ζείδωρον:Δεν καταλαβαίνουμε με ποια ιδιότητα και για ποιο λόγο έκανε αυτή τη δήλωση ο κύριος Λοβέρδος άγρια μεσάνυχτα!Είναι αρμοδιότητα του υπουργείου του να πάρει μέτρα κατά της βίας;Οπως και να έχει όμως έχουμε να του πούμε ότι με ευχολόγια δεν λύνεται το αιώνιο πρόβλημα της βίας μέσα κι έξω από τα γήπεδα.Δεν φτάνει να το θυμόμαστε μόνο όταν έχουμε νεκρούς ή βαριά τραυματίες!
Ναι οφείλετε να είστε αμείλικτοι.Γιατί όμως δεν είστε;Μήπως μπορείτε να μας πείτε;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom