Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Με κοντομάνικα αποχαιρέτησε ο Παναθηναϊκός την Ευρώπη

Δεν πρόλαβε να φορέσει χειμωνιάτικες φανέλες φέτος ο "ευρωπαίος" Παναθηναϊκός.Μαύρη νύχτα ντροπής απόψε για την ιστορική ομάδα,που αποχαιρέτησε την Ευρώπη με τα κοντομάνικα!

Μια φλύαρη και άνευρη ομάδα,που είχε την υπεροχή αλλά δεν είχε ταυτότητα,δεν μπόρεσε να ανατρέψει το ντροπιαστικό 3-0 του Τελ Αβίβ.Βρέθηκε στο 61' να χάνει και στο ΟΑΚΑ για να ισοφαρίσει 1-1 στο 70' ο Μπουμσόνγκ και στο 79' ο Τοτσέ με τη βοήθεια του Νιβάλντο (μάλλον αυτογκόλ) σημείωσε  το 2-1.

Σαν να μην έφτανε ο πρόωρος  και ντροπιαστικός αποκλεισμός κάποιοι θερμόαιμοι φρόντισαν και για την τιμωρία της ομάδας με τα επεισόδια που δημιούργησαν στην αρχή του αγώνα και προκάλεσαν τη ρίψη χημικών από την Αστυνομία και τη διακοπή του παιχνιδιού για μισή ώρα σχεδόν.

Οι αποδοκιμασίες των οπαδών του τριφυλλιού  τόσο προς τους παίκτες όσο και προς τη διοίκηση (η οποία σημειωτέον φρόντισε να απουσιάζει!) ήταν έντονες και συνεχείς,πολλοί δε αποχώρησαν απογοητευμένοι από το Στάδιο όταν η Μακάμπι πέτυχε το 0-1.

Για την ιστορία η σύνθεση της ομάδας του τριφυλιού
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Βύντρα(66' Κλέιτον), Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Νίνης(66' Καραγκούνης), Ζέκα, Λέτο, Κουΐνσι, Τοτσέ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom