Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Εμφραγμα έπαθε ο ποδοσφαιριστής Χρήστος Κόντης - ξέφυγε τον κίνδυνο


Ενοχλήσεις στο στήθος ένιωσε τα ξημερώματα ο Χρήστος Κόντης και οδηγούμενος στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι υπέστη καρδιακό επεισόδιο!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η υγεία του ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ είναι εκτός κινδύνου, με περισσότερες λεπτομέρειες να γίνονται γνωστές εντός της ημέρας.

Βελτιώνεται η κατάσταση του Χρήστου Κόντη, αν και θα παραμείνει στο νοσοκομείο για τα επόμενα 24ωρα, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε.

Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρουν οι θεράποντες ιατροί του:

"Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ Χρήστος Κόντης προσήλθε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας πριν από τα μεσάνυχτα παραπονούμενος για θωρακικό πόνο. Υποβλήθηκε σε διάφορες καρδιολογικές εξετάσεις και του χορηγήθηκε η πρέπουσα φαρμακευτική αγωγή.

Ακολούθως, σήμερα υποβλήθηκε σε διαγνωστική στεφανιογραφία και επιτυχή αγγειοπλαστική στεφανιαίας αρτηρίας.

Η όλη περιεπεμβατική πορεία εξελίχτηκε ομαλά, χωρίς επιπλοκές. Ο κος Κόντης εμφανίζεται ήδη βελτιωμένος. Θα παραμείνει στο Νοσοκομείο τα επόμενα 24ώρα.

Οι επισκέψεις στην παρούσα φάση απαγορεύονται αυστηρά".

Δρ Γεώργιος Γεωργίου
Επεμβατικός Καρδιολόγος
Γ.Ν.Λευκωσίας.

Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ στέκονται στο πλευρό του παίκτη που υπέστη έμφραγμα και εξέδωσαν ανακοίνωση. "Το αρνητικό είναι ότι δεν τίθεται θέμα να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Κόντη, ψυχάρα κράτα γερά. Δυστυχώς αρχίζουμε τη μέρα μας με τα πιο κακά νέα τα οποία αφορούν τον Χρίστο Κόντη. Ο ποδοσφαιριστής μας μετά από έντονες ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στο στήθος οδηγήθηκε τα ξημερώματα στο γενικό νοσοκοκείο όπου διαπιστώθηκε ότι έπαθε έμφραγμα. Οι προκαταρτικές εξετάσεις δείχνουν ότι υπάρχει πρόβλημα με ένα αγγείο και το γεγονός ότι ο Κόντης μας απέφυγε τα χειρότερα θεωρείται το θετικό της υπόθεσης.

Το αρνητικό είναι ότι δεν τίθεται θέμα να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο γεγονός που πέραν της σοβαρότητας της υγείας του παίκτη δημιουργεί ένα τεράστιο πλήγμα για τον ΑΠΟΕΛ. Αυτό όμως είναι το ελάχιστο στην προκειμένη αφού οι ευχές όλων μας είναι να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Ο Κόντης παραπονιόταν τις τελευταίες μέρες για λίγους πόνους στο στήθος αλλά δεν θεωρήθηκε κάτι σοβαρό. Πήγε στη Λάρνακα για τον αγώνα με την Αεκ, ήταν εκ των κορυφαίων αλλά με την επιστροφή της ομάδας στη Λευκωσία η κατάσταση του χειροτέρεψε.

Διαμετοκομίστηκε δυο φόρες στο νοσοκομείο τα ξημερώματα αφού στην πρώτη επίσκεψη δεν διαγνώστηκε οποιοδήποτε πρόβλημα. Όταν επέστρεψε σπίτι του η κατάσταση χειροτέρεψε σε βαθμό που αναγκάστηκε να επιστρέψει στο νοσοκομείο όπου και έγινε η διάγνωση για καρδιακό επεισόδιο...".
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom