Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Συνελήφθη αστυνομικός ως διαχειριστής σελίδας ντροπής της Ομάδας Δέλτα στο Facebook

Εικοσιεπτά ημέρες μετά την αποκάλυψη της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας για την άκρως επονείδιστη σελίδα της Ομάδας ΔΕΛΤΑ, σε ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, που την κοσμούσαν υβριστικά μηνύματα και ρατσιστικές απειλές, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έφτασε στα ίχνη του υπεύθυνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της zougla.gr, στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας εν ενεργεία αστυνομικός ως διαχειριστής της ανεπίσημης σελίδας ντροπής της Ομάδας Δέλτα στο Facebook. Ο αστυνομικός, που κατηγορείται μεταξύ άλλων για εξύβριση, υπηρετεί στο Α.Τ Μεταμόρφωσης. Το χρονικό διάστημα του αυτοφώρου έχει παρέλθει και με τη σχηματισθείσα δικογραφία σε βάρος του θα ακολουθήσει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.


Να θυμίσουμε ότι στη συγκεκριμένα σελίδα, δεκάδες χρήστες του διαδικτύου αναρτούσαν σχόλια και απόψεις που ακόμη και ο πιο κυνικός θα είχε υποστεί σοκ.



Υπό το εθνόσημο της ΕΛΑΣ και το έμβλημα της ομάδας ΔΕΛΤΑ, εν ενεργεία αστυνομικοί, ακροδεξιοί, ναζί, φιλοχουντικοί σχολίαζαν φωτογραφίες από διαδηλώσεις που έχουν αναρτηθεί και αναφέρονται στις διαδηλώσεις και στους διαδηλωτές, με έναν κυνισμό που σοκάρει.

Οι διάλογοι ήταν πολλές φορές ανατριχιαστικοί, αφού οι «φίλοι» της σελίδας της ομάδας Δέλτα, μιλάνε για τις διαδηλώσεις σαν να πρόκειται για video game και φτάνουν να προτείνουν ως «φάρμακο» κατά των αντιεξουσιαστών, μία σφαίρα των 9 χιλιοστών.
πηγή
Διαβάστε επίσης:
Το κύκλωμα των παρακρατικών στο διαδίκτυο

1 σχόλιο:

αποκριατικη στολη είπε...

Απλά ήθελα να αναγνωρίσω πόσο απολαμβάνω αυτό το δείχνουν ως ένα podcast και πόσο μεγάλη είναι αυτό το επεισόδιο ήταν ιδιαίτερα. Ευχαριστώ!

Read more: Go to TOP and Bottom