Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Ανάμεσα σε πυρά ληστών και αστυνομικών ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ στη Φθιώτιδα!



- Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ ήταν στην κεντρική πλατεία της Τραγάνας
- Από εκεί πέρασαν οι ληστές την ώρα που τους καταδίωκαν οι αστυνομικοί
- Εγινε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ ληστών και της συνοδείας Καρατζαφέρη
- Σε εξέλιξη οι προσπάθειες της αστυνομίας για τη σύλληψη των 3 κακοποιών...

Καλά στην υγεία του είναι ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος βρέθηκε ανάμεσα σε διασταυρούμενα πυρά στην κεντρική πλατεία της Τραγάνας στην Φθιώτιδα.
Σύμφωνα με τις πρωτες πληροφορίες, μετά από ληστεία σε τράπεζα της Αταλάντης ξεκίνησε καταδίωξη των κακοποιών από την αστυνομία.
NEWSIT
Διαβάστε περισσότερα στην προηγούμενη ανάρτηση

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Η μεγάλη της “ Κυβίσθησης ” Σχολή ! Κινηματογραφική καταδίωξη σε εξέλιξη αυτή την ώρα στην περιοχή της Λοκρίδας...

Πυροβόλησαν κατά αστυνομικών με καλάσνικοφ ,θα΄ “έβαλλαν” και κατά της συνοδείας, “έχει σπίτι” (!) στην περιοχή!! (σ.σ. Παραπομπή σε …. Νορβηγία ; ) Στην πλατεία συναντήθηκε/μιλούσε με κατοίκους (κλακαδόρους ;)…… μπλα,μπλα,μπλα,μπλα …και στο τελευταίο δευτερόλεπτο : “δεν κινδύνευσε η συνοδεία του” (… ) Και όλα αυτά απ το πράσινο παπαγαλάκι του συστήματος , τη μεγάλη του Γένους σχολή πάνω στο θέμα : η κυβίστηση και πως να την κάνετε πράξη με οφέλη διαφήμισης ως επί το πλείστον “άχρωμα”…

Και όλα αυτά που ; Στη ΝΕΤ για την παρακάτω είδηση του…… Αστυνομικού δελτίου, απολαύστε την απο το ΖΕΙΔΩΡΟΝ :

Read more: http://catakravgi.blogspot.com/2011/07/blog-post_2501.html#ixzz1TDcsMS9L

Unknown είπε...

Περίοπας είπε στο http://olympia.gr/2011/07/26/%CE%AC-%CE%AF-%CE%AE/#comment-271228
Ιουλίου 26, 2011 στο 4:00 μμ e

Με μεγάλη μου λυπη,διαπιστωσα πως το ανω φιλικοτατο ιστολογιο,το Ζειδωρον δλδ,αναδημοσιεύει και απ το newshit χωρις “πολλη” σκεψη οτι “κουραδες” βλεπει εκει.Ευτυχως που αναφερει και τη πηγη και “αποποιητε της ευθυνης”… διασπορας ψευδων ειδησεων…Φιλε Ζειδωρον ,οχι και ολα στο βωμο των κλικς :sad:
ΥΣ. Μιλαω για την αναρτηση που ακολουθησε την προηγουμενη(αυτην που εφερα εδω).Αν ειναι στο δικο μου πνευμα ,ζητω συγνωμη αλλα οσες φορες κι αν τη διαβασα δεν το ειδα…Ισως θα πρεπει να σχολιαζεις και λιγο…για να φαινεται το “πνευμα”….

Unknown είπε...

ΖΕΙΔΩΡΟΝ είπε
Ιουλίου 26, 2011 στο 4:21 μμ e

Αγαπητέ φίλε Περίοπα δεν υπήρχε καμία πρόθεση από πλευράς μου να παίξω κανένα παιχνίδι!Είδα την είδηση για τον Καρατζαφέρη στο Fimotro πρώτα,μετά στον Αντένα,τη μετέδωσε και η ΝΕΤ κι έτσι τη μετέφερα και ‘γω από το NEWSIT ακριβώς ασχολίαστη όπως γράφεις μ’ ένα θαυμαστικό στον τίτλο.Αλλωστε το μπλογκ μου ούτε δημοσιογραφικό είναι,ούτε επαγγελματικό για να με ενδιαφέρουν τα κλικς και πιστεύω δυο χρόνια τώρα πως δεν έχω δώσει “ύποπτα” δείγματα γραφής.
Απάντηση

Περίοπας είπε
Ιουλίου 26, 2011 στο 4:57 μμ e

Χαιρομαι οντως για την αμεση απαντηση φιλε Ζειδωρον,και ναι πιστευω πως δεν εχεις δωσει κανενα “υποπτο” δειγμα.Για αυτο και ζητησα προκαταβολικα συγνωμη και εβαλα την προτροπη να σχολιαζεις και μια σταλα..
Εγω παντως απ τη μια διαβαζα την αναρτηση σου και απ την αλλη αρχισε η Νετ ειδησεις με πρωτο θεμα αυτο και μου σηκωθηκε η τριχα!!!! Αλλα δεν προλαβα και τιποτα,γεμισε η μπλογκοσφαιρα με την “παραποιημενη” ειδηση..Φανταζεσαι να ηταν γεγονος πως “μπλοκαρε τους ληστες το οχημα με τον Καρατζαφερη και πυροβολησαν στον αερα για να ανοιξουν δρομο ;;; ” Θα ειχε πεσει πολυ περισσοτερο κλαμα στα καναλια…
Σε σενα ειδα την ειδηση αφτιατσιδωτη και οπως πρεπει να ειναι και την “χρησιμοποιησα” αμεσως … Μονο που ειδα και το επομενο αρθρο σου μετα και με στεναχωρεσες λιγο.Επιμενω οτι θα επρεπε να “βαλεις” και δυο λογια…Οχι μονο : “Διαβαστε το προηγουμενο αρθρο”.Θα πρεπει και να “τσιγκλαμε” θετικα τους αναγνωστες μας…

Read more: Go to TOP and Bottom