Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Μάθε Γιωργάκη μπάλα... από τον Πλατινί


Με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου,τον υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλο Γερουλάνο και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο έχει συνάντηση ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί  στη Βουλή, με θέμα την προσπάθεια που γίνεται για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου και την ανάκτηση της αξιοπιστίας του.

Ο Μισέλ Πλατινί πραγματοποιεί επίσκεψη στη χώρα μας, επικεφαλής κλιμακίου της UEFA, η οποία έχει ανοιχτή επικοινωνία με την Πολιτεία, σχετικά με τα προβλήματα που απασχολούν το ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως οι «στημένοι αγώνες», η βία στα γήπεδα και η αυστηροποίηση του πειθαρχικού δικαίου της ΕΠΟ.Μαζί με τον Μισέλ Πλατινί, στην χώρα μας θα βρίσκεται και ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας της UEFA, Θόδωρος Θεοδωρίδης, αλλά και ο διευθυντής του γραφείου του, Κεβίν Λαμούρ.

Η Πολιτεία και η UEFA έχουν ως κοινό στόχο την υλοποίηση όλων εκείνων των ενεργειών που θα εξυγιάνουν πλήρως το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μακάρι να τα καταφέρουν αλλά... είναι πολλά τα λεφτά!!!!

update 14:30 «Ήταν μια εξαιρετικά εποικοδομητική συνάντηση μεταξύ του πρωθυπουργού και του προέδρου της ΟΥΕΦΑ, στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν διάφορα θέματα και επιβεβαιώθηκε η βούληση και των δύο μερών να μπει ένα τέλος στα φαινόμενα της βίας και της διαφθοράς που βλέπουμε στα ελληνικά γήπεδα», δήλωσε ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος, μετά τη συνάντηση του πρωθυπουργού Γιώργου Α. Παπανδρέου και του προέδρου της ΟΥΕΦΑ, Μισέλ Πλατινί, στη Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom