Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ (ΕΘΝΙΚΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ-ΠΟΛΙΤΙΚΑ)



Γράφει ο Γρηγόρης Ζωγραφάκης
Φυσικά η Ε.Υ.Π. έχει ως μόνο καθήκον τις υποκλοπές παραγόντων του ποδοσφαίρου, η Δικαιοσύνη το μόνο που μπορεί να δεί-τυφλή ούσα-είναι τα.... στημένα παιγχνίδια και η κεντρική Κυβέρνηση αγωνιά για τις πληρωμές των Πιστωτών γιατί αν χρεοκοπήσουμε λέει δε θα μας δανείζει κανείς….Γιατί τώρα ποιος μας δανείζει…;
Είναι ρητορικό το ερώτημα όταν ένας Πρωθυπουργός λέει απροκάλυπτα τόσα ψέμματα από βήματος Βουλής….
Μας δανείζουν οι «φίλοι» και «εταίροι μας»….Ζητώντας όλες τις εμπράγματες αξίες αλλά και το χρόνο όπως έχουμε ξαναγράψει για να ξεφορτωθούνε κάποιοι τα ελληνικά ομόλογα χωρίς όμως να δίνουν καμιά εγγύηση για αυτό που είπε ο Πρωθυπουργός-ότι δηλαδή αποφεύγουμε δια παντός τη χρεοκοπία…Υπενθυμίζω ότι και πέρυσι τα ίδια έλεγε και ο κ. Παππακωνσταντίνου διατράνωνε την έξοδο στις Αγορές μέσα στο 2011…
Οπότε όσο ο κ. Παπανδρέου συνεχίζει τη πολιτική των εκβιασμών αποστερούμενος κάθε νομιμοποιήσεως αφού είναι αδύνατον να ισχυριστεί κάποιος ότι εκφράζει τη Λαϊκή Βούληση όπως αυτή ορίζεται στο Σύνταγμα, και μόνο κάποιος αδαής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος σε κάποια αφρικανική χώρα του Νοτίου ημισφαιρίου θα ισχυριζόταν ότι αυτή η εντολή εκπορεύεται από το πόσο χρονικό διάστημα έχει μια Κυβέρνηση στην Εξουσία, το μόνο σίγουρο είναι ότι εξαντλούνται όλα τα περιθώρια και οι εναλλακτικές για τη σωτηρία της χώρας…..
Ο κοινωνικός ιστός συνετρίβη….Είναι ηλίου φαεινότερο….
Σάλο προκαλεί σαφώς και το δημοσίευμα για το γεγονός ότι ξεμένουν τα ελληνικά πολεμικά πλοία από καύσιμα….Αν νομίζει ότι έχτισε την ελληνοτουρκική φιλία και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας πλανάται….Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται και ο Πρωθυπουργός κάνει δια των παραλείψεων του αναπόφευκτη μια τέτοια πρόκληση….
Φυσικά με τους εταίρους που έχουμε τι τους θέλουμε τους εχθρούς…;Aπλά όταν υπάρχουν, είναι σαφέστατο ότι καθίσταται εκρηκτική η κατάσταση…..
από pikri-sokolata.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom