Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Στο σημερινό επεισόδιο του σήριαλ "στημένα παιχνίδια" η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ εμπλέκει και την Εθνική Ελλάδας χωρίς έστω ένα στοιχείο

Γράψαμε και επιμένουμε ότι δεν είναι καθόλου τυχαία η σύμπτωση των αποκαλύψεων για τα στημένα παιχνίδια με τη συζήτηση στη Βουλή του μεσοπρόθεσμου.Ιδού άλλη μία απόδειξη για τον κουρνιαχτό που προσπαθεί να σηκώσει το σύστημα της εξουσίας.Το χορό των "αποκαλύψεων" σήμερα σέρνουν ΤΑ ΝΕΑ,τα οποία χωρίς έστω ένα στοιχείο εμπλέκουν την Εθνική Ελλάδας!
Μια δεύτερη δικογραφία, σύμφωνα με πληροφορίες, προερχόμενη από τη Θεσσαλονίκη, αναμένεται να προκαλέσει νέο σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο τις προσεχείς ημέρες. 

Σε αυτήν θα περιέχονται ηχηρά ονόματα του αθλήματος,τα οποία δεν έχουν μέχρι τώρα καμία ανάμειξη στην υπόθεση με τα στημένα παιχνίδια.

Ακόμη, όπως λέγεται στο παρασκήνιο, υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο - πλήγμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο από την υπόθεση με τα ύποπτα παιχνίδια να μην ξεφύγει ούτε η Εθνική.

Οι διωκτικές και δικαστικές αρχές συνεχίζουν το έργο τους και σε άλλες πόλεις, πλην της Αθήνας, με τις πληροφορίες να θέλουν στο νέο πακέτο των αποκαλύψεων που προέρχεται από την Θεσσαλονίκη να εμπλέκονται ομάδες, παράγοντες και διαιτητές από τη Βόρεια Ελλάδα.

ΔΙΩΞΕΙΣ
Στη νέα δικογραφία φιγουράρουν αρκετά από τα πρόσωπα που έχουν γνωστοποιηθεί από τις έως τώρα έρευνες και εις βάρος τους έχουν ασκηθεί διώξεις, ενώ συγχρόνως υπάρχει και σειρά ονομάτων (ΠΑΕ και παραγόντων) που μέχρι τώρα δεν είχαν ανάμειξη στην υπόθεση με τα στημένα παιχνίδια.

Εκτός πάντως από το σπορ των στημένων αγώνων, στο συγκεκριμένο πακέτο η έρευνα της Δικαιοσύνης φαίνεται να φέρνει στο φως και άλλες μη νόμιμες δραστηριότητες παραγόντων του ποδοσφαίρου, όπως ξέπλυμα μαύρου χρήματος, εικονικά συμβόλαια με ποδοσφαιριστές, σημαντικές περιπτώσεις φοροδιαφυγής και πολλά άλλα.

Στο μεταξύ, οι πληροφορίες που κυκλοφορούν στο παρασκήνιο θέλουν παράγοντες που αυτή την στιγμή δεν μετέχουν ενεργά στα διοικητικά του ποδοσφαίρου να ετοιμάζονται να στραφούν κατά του Σοφοκλή Πιλάβιου.

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, οι συγκεκριμένοι υποστηρίζουν πως θα έπρεπε να έχουν απαγγελθεί κατηγορίες και εις βάρος του προέδρου της ΕΠΟ από τη στιγμή που με βάση τη δικογραφία εμφανίζεται ότι συνομιλούσε με μέλη του κυκλώματος εις βάρος των οποίων εκκρεμούν βαριές κατηγορίες.

Στο μεταξύ, με ασφαλιστικά μέτρα ετοιμάζονται να απαντήσουν σήμερα οι ΠΑΕ Λάρισα, Αρης, Πανσερραϊκός και Παναθηναϊκός στην πρόθεση της διοίκησης της Superleague να επικυρώσει τη βαθμολογία! Η Λάρισα από την πλευρά της θέλει να παραμείνει ανοικτό το ζήτημα, έτσι ώστε στην περίπτωση που υπάρξουν υποβιβασμοί ομάδων να διεκδικήσει την παραμονή της.

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ
Φάκελο με στοιχεία για δραστηριότητα του Σοφοκλή Πιλάβιου και της ΕΠΟ κατά των συμφερόντων του Ηρακλή αποστέλλει σήμερα η ΠΑΕ στον Εισαγγελέα Αρείου Πάγου. Οπως διαβεβαιώνουν οι παράγοντες του Γηραιού, η γραπτή στοιχειοθετημένη καταγγελία θα προκαλέσει ραγδαίες εξελίξεις. Στο μεταξύ, προσφυγές ετοιμάζουν πολλοί παίκτες του Γηραιού, ενώ στη σημερινή συνέλευση του Ερασιτέχνη παράγοντες, μέλη και οπαδοί συνοψίζουν τα δεδομένα που αφορούν τον Ηρακλή και προσπαθούν να εκπονήσουν νέο πλάνο.
n Πρώτη συγκέντρωση κάνει σήμερα ο Αρης με λύσεις συμβολαίων των Κώστα Μενδρινού και Χρήστου Αραβίδη λόγω της εμπλοκής τους στο κύκλωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom