Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Εντονες φήμες για επικείμενο ανασχηματισμό απόψε

Εντονες φήμες για επικείμενο ανασχηματισμό ευρέου φάσματος κυκλοφορούν από το απόγευμα σε κύκλους πέριξ... της Ιερουσαλήμ!Μάλιστα οι "γνωρίζοντες" μιλάνε πολύ μικρό Κυβερνητικό σχήμα και για εξωκοινοβουλευτικές προσωπικότητες που θα αναλάβουν νευραλγικά υπουργεία σε μια προσπάθεια ν' αλλάξει ο Μανωλιός τουλάχιστον εξωτερική εμφάνιση!
Λέγεται ότι από το μεσημέρι ο Πρωθυπουργός  συσκέπτεται στο Καστρί με τον κύριο Αθανασάκη και την κυρία Βάρτζελη ενώ έχει έρθει σε επαφή και με τον Αντώνη Σαμαρά.Στα γραφεία των κομμάτων επικρατεί μεγάλη κινητοποίηση κι όλοι περιμένουν κάτι σπουδαίο να συμβεί απόψε.
Μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη τις φήμες που κυκλοφορούν και δεν πιστεύουμε πως ένας ανασχηματισμός,ανεξαρτήτως προσώπων,μπορεί ν' αλλάξει την άθλια εικόνα που έχει ο κόσμος για το πολιτικό σύστημα.Να διατυπώσουμε εδώ την πάγια θέση μας ότι το πρόβλημα στη διακυβέρνηση της χώρας δεν είναι τα πρόσωπα αλλά η πολιτική που ακολουθείται,η νοοτροπία των εκφραστών της  και οι δεσμεύσεις τους με  ντόπιους και ξένους οικονομικούς παράγοντες!!!!

2 σχόλια:

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Δεν ακουσα κάτι στις ειδήσεις...

zeidoron dtsoukas είπε...

Αυτά δεν λέγονται στις ειδήσεις Ρίκη μου γιατί αν δεν γίνει θα εκτεθούν ανεπανόρθωτα.Στο διαδίκτυο όμως γίνεται χαμός αλλά ποιο το νόημα αν δεν αλλάξει η πολιτική και η νοοτροπία;

Read more: Go to TOP and Bottom