Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Δήλωση βόμβα του Πεταλωτή:«Δεν υπάρχει θέμα αναβολής του έργου του ΧΥΤΥ στην Κερατέα»


«Δεν υπάρχει θέμα αναβολής του έργου», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τον ΧΥΤΥ στην Κερατέα. «Το έργο θα συνεχιστεί, αλλά όταν μπορούμε να βελτιώσουμε τις συνθήκες -και μάλιστα όταν αφορά μια ολόκληρη τοπική κοινωνία- είναι σίγουρο ότι αυτή η έκβαση μόνον ως θετική θα μπορούσε να κριθεί», ανέφερε ο Γ. Πεταλωτής σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην περιοχή.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε ότι δεν αλλάζει ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του έργου, δεν αλλάζει ο νόμος βάσει του οποίου υλοποιείται και πρόσθεσε ότι «στο πλαίσιο της υλοποίησης, αποφασίστηκε να συζητηθούν με τους κατοίκους, διάφορους φορείς και τα αρμόδια υπουργεία, σχέδια ώστε λεπτομέρειες της υλοποίησης να γίνουν καλύτερες».

Ο κ. Πεταλωτής, κληθείς να σχολιάσει πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες οι υπουργοί Εσωτερικών και Περιβάλλοντος δεν ενημερώθηκαν από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη για τις εξελίξεις στο θέμα της Κερατέας , τόνισε ότι κάθε υπουργός δρα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επισήμανε ότι ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του ΧΥΤΑ στην Κερατέα αποτελεί «συλλογική απόφαση», με τον καθένα να υλοποιεί το μέρος που του αναλογεί.
http://news.pathfinder.gr

Ζείδωρον:ούτε βαλτός να ήταν ο Πεταλωτής για να ρίξει λάδι στη φωτιά δεν θα πέταγε αυτή τη βόμβα μόλις μια μέρα μετά την ανακωχή!Ποιο έργο θα συνεχιστεί;Αρχισε ποτέ;Γιατί άνθρωπέ μου δεν αφήνεις τον κόσμο ήσυχο και να κάτσετε να συζητήσετε βάσει των προτάσεων του Δημάρχου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom