Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Παγκόσμια πρωτοτυπία:με νόμο τα έσοδα των αποκρατικοποιήσεων θα πηγαίνουν αποκλειστικά και μόνο στους πιστωτές μας

Παγκόσμια πρωτοτυπία κατάφεραν χτες αργά το απόγευμα οι εκκολαπτόμενοι σωτήρες της χώρας μας.Δια νόμου που δεν υφίσταται σε κανένα άλλο Κράτος του κόσμου τα έσοδα από τις αποκρατικοποιήσεις θα πηγαίνουν αποκλειστικά και μόνο στην εξόφληση των πιστωτών μας!
Ακόμα κι αν λιμοκτονούν οι Ελληνες,ακόμα κι αν πεθαίνουν άρρωστοι στα νοσοκομεία από έλλειψη φαρμάκων και υλικών εμείς θα πληρώνουμε τις ξένες τράπεζες.

Την τροπολογία με την οποία προτείνεται τα έσοδα από την αποκρατικοποίηση και αξιοποίηση των δημοσίων επιχειρήσεων να διατίθενται «αποκλειστικά για τη μείωση του δημοσίου χρέους» κατέθεσε το υπουργείο Οικονομικών χτες στη Βουλή και ο κύριος Σαχινίδης σήμερα το πρωί στο ΜEGA υπερηφανεύονταν γιατί μπαίνει επιτέλους μια τάξη στα οικονομικά της χώρας.Κι ας μη μπορούσε να απαντήσει αν αυτός ο νόμος υπάρχει σε άλλο Κράτος επί της γης!
Τι άλλο έχουν να δουν ακόμα τα ματάκια μας άραγε;

Στην ίδια τροπολογία επίσης προβλέπεται στην Επιτροπή Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων να συμμετέχουν οι υπουργοί Περιβάλλοντος και Μεταφορών, ενώ ορίζεται και ειδική διαδικασία για την πρόσληψη χρηματοοικονομικών συμβούλων, μέσω τριμελούς επιτροπής ανάθεσης έργου, μιας τριμελούς επιτροπής παρακολούθησης και εκτέλεσης της σύμβασης και μιας πενταμελούς επιτροπής ελέγχου νομιμότητας των διαδικασιών ανάθεσης.

2 σχόλια:

αντωνης είπε...

Ελεος πια, δεν εχουν καμια ντροπη!!!

Καλησπερα Δημητρη.

zeidoron dtsoukas είπε...

Ντροπή;που τη θυμήθηκες αυτή τη λέξη Αντώνη;Για το θέμα τα είπαμε κι από το μπλογκ σου,δεν θα σταματήσουν πουθενά όσο εμείς δεν αντιδράμε!
Να είσαι καλά,καλό βράδυ!

Read more: Go to TOP and Bottom