Σάββατο 23 Απριλίου 2011

ΕΤΟΙΜΗ Η ΜΕΤΑΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ

Ο νέος Τσολάκογλου αναζητά εναγωνίως μια νέα και πιο "δυναμική" ομάδα ορκισμένων δημίων που θα βάλει με τρόπο αδίστακτο στο στόχαστρο ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 

Όλα δείχνουν ότι το πρώτο στάδιο των πολιτικών πειραματισμών με την κυβέρνηση των Μπιρμπιλοτσαχπίνιδων μαριονέτων του JEFFREY, τερματίζεται οριστικά.
Το πολιτικό σύστημα επιχειρεί τη δραστική ανασύνταξή του, και σ αυτή τη διαδικασία της αναδόμησης των μηχανισμών, προεξάρχοντα ρόλο θα κληθεί να παίξει ο απόλυτα υποταγμένος κυβερνητικός θίασος.

Το στίγμα της επόμενης μέρας είναι σαφές: 
Οι ισχυροί και οι αδίστακτοι νταβατζήδες των λαών απαιτούν.

1. Κυβερνητικό σχήμα απόλυτα υποταγμένο.
2. Πολιτικό προσωπικό αποφασισμένο να συγκρουστεί ολομέτωπα με το λαό που καταδυναστεύεται.
3. Πολιτικές εξελίξεις ικανές να δρομολογήσουν και δραστικές γεωπολιτικές αλλαγές και ανακατατάξεις, που δε θα υλοποιήσουν απλά τον «οδικό χάρτη» της γενικευμένης οικονομικής χρεοκοπίας, αλλά θα επιχειρήσουν να επαναχαράξουν και τη γεωγραφία της ευρύτερης περιοχής, θέτοντας σε καθολική αμφισβήτηση και την ίδια την εθνική κυριαρχία στο σύνολό της. Και φυσικά…
4. Την κοινωνία καθηλωμένη στο κρεβάτι του Προκρούστη χωρίς δικαιώματα, απόλυτα ανασφαλή και με μηδενική δυνατότητα αντίστασης απέναντι σε όλα όσα πρόκειται ν ακολουθήσουν...


Ο νέος Τσολάκογλου αναζητά εναγωνίως μια νέα και πιο δυναμική ομάδα ορκισμένων δημίων που θα βάλει με τρόπο αδίστακτο στο στόχαστρο ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία. 

Σ αυτή τη νέα ομάδα των ορκισμένων εχθρών του λαού θα παραδώσει το ισχυρό οπλοστάσιο του θεσμικού πλαισίου το οποίο μεθοδικά έχτισε όλη την προηγούμενη περίοδο με στόχο την αταλάντευτη υλοποίηση του.

Το «πατριωτικό ΠΑΣΟΚ», η μεγάλη δηλαδή πολιτική απάτη παντός καιρού, που επιστρατεύεται περιστασιακά για να ευνουχίσει συνειδήσεις και να λειτουργήσει ως κυματοθραύστης ελπίδων και προσδοκιών κάθε λογής αφελών από τη συνομοταξία των πράσινων αυστραλοπίθηκων, φαίνεται πως θα έχει και πάλι την …«τιμητική» της.

Μέσα σ αυτό το επικίνδυνο πολιτικό σκηνικό, η ανάγκη του γενικευμένου ξεσηκωμού, της άμεσης ανατροπής και της παραδειγματικής τιμωρίας του οικονομικού, πολιτικού και εθνικού δοσιλογισμού, προβάλει περισσότερο επείγουσα παρά ποτέ, και σε σχέση με την υποχρέωση αυτής της πολιτικής προοπτικής, οφείλουν όλοι να συναισθανθούν τις μεγάλες τους ευθύνες. 

Όταν οι δήμιοι της κοινωνίας οργανώνονται και περνούν σε γενικευμένη επίθεση σε βάρος της ίδιας της αξιοπρέπειάς μας, οι οπαδοί της ακατάσχετης φλυαρίας που δεν φροντίζουν να οργανώσουν την αγωνιστική ανατροπή του δοσιλογισμού, και επιχειρούν να αποκοιμίσουν την κοινωνία παραπέμποντας τη λύση του προβλήματος σε διαχειριστικές αυταπάτες, τότε το βέβαιο είναι πως ο ιστορικός του μέλλοντος δε θα τους καταγράψει απλά σαν αφελείς συνενόχους με αυτόν τον επικίνδυνο θίασο, αλλά σαν επικίνδυνους κομπάρσους που εξετέλεσαν υποδειγματικά μια διατεταγμένη υπηρεσία συμπληρωματική και απαραίτητη στο σχεδιασμό της πιο επικίνδυνης πολιτικής που γνώρισε ποτέ αυτός ο τόπος.  

Καιρός είναι λοιπόν ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του…
http://ellinikoforum.blogspot.com/2011/04/blog-post_7640.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom