Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Ελλάδα - Πολωνία στο Καραϊσκάκη


Μετά το «τρίποντο» στη Μάλτα, που έστειλε την Εθνική Ελλάδας στην κορυφή του 6ου ομίλου των προκριματικών του Euro 2012, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει στις 21:30 στο γήπεδο «Καραϊσκάκη» την Πολωνία σε φιλική αναμέτρηση.

Το αποψινό φιλικό είναι μια καλή ευκαιρία για τον προπονητή της Εθνικής μας να δοκιμάσει πολλούς παίκτες,να δει πρόσωπα και πράγματα,χωρίς να αλλάξει το σύστημα που έπαιξε στη Μάλτα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να ξεκινήσει με Φετφατζίδη,Καφέ και Μήτρογλου στην αρχική ενδεκάδα,η σύνθεση της οποίας μάλλον θα είναι:Χαλκιάς ή Τζόρβας,Τοροσίδης,Α.Παπαδόπουλος,Μόρας,Λαγός,Καφές,Κατσουράνης,Φετφατζίδης,Σαμαράς,Λυμπερόπουλος,Μήτρογλου.

Για την Πολωνία το παιχνίδι αν και φιλικό έχει ιδιαίτερη σημασία αφού ένας ποδοσφαιριστής της που έχει περάσει από τα γήπεδα της χώρας μας ετοιμάζεται να πει το αντίο του στην εθνική ομάδα της πατρίδας του.Πρόκειται για τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Ζεβλάκοφ ο οποίος επέλεξε να πει το αντίο σ' ένα γνώριμο γι' αυτόν γήπεδο και με πολλούς φίλους του στην εξέδρα.Ο Ζεβλάκοφ "φεύγει" στα 34 του χρόνια με 102 συμμετοχές στην Εθνική ομάδα της χώρας του.

Η Πολωνία αναμένεται να ξεκινήσει με τους:Σαντομιέρσκι, Πίστσεκ, Γκλοβάτσκι, Γιοντλοβιετς, Σάντλοκ, Μουράφσκι, Ντούντκα, Μπλαστσικόφσκι, Ομπράνιακ, Πέτσκο και Λεβαντόφσκι.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Άγγλος Μάρτιν Άτκινσον με βοηθούς τους συμπατριώτες του Σάιμον Λονγκ και Στιούαρτ Μπαρτ.Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Σταύρος Τριτσώνης.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί από το MEGA.
Οσοι θέλουν διαδικτυακή μετάδοση θα υπάρχει από myp2p

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom