Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

«ΕΛLAS VEGAS»!Νταβατζήδες και στο τζόγο


ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ σήμερα Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου, το «ΠΟΝΤΙΚΙ» με πρωτοσέλιδο τίτλο «Νταβατζήδες και στον τζόγο» και αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για πάρτι που αρχίζει με τις κυβερνητικές ρυθμίσεις που οδηγούν το «φιλέτο» του τζόγου σε ξένους «επενδυτές» και ντόπιους συνεργάτες τους... Το εξώφυλλο- αφίσα ταινίας με τον τίτλο «ΕΛLAS VEGAS» που δείχνει τον υπουργό Οικονομικών ευτυχή, ξαπλωμένο πάνω σε μια ρουλέτα να μαζεύει χρήμα… Είναι μια αφίσα που σχολιάζει την επικαιρότητα και «προαναγγέλει» την νέα ταινία που θα προβληθεί προσεχώς στο υπουργικό συμβούλιο… συνέχεια των επικοινωνιακών σεμιναρίων του ΓΑΠ στους υπουργούς του, που άρχισαν με... την προβολή ντοκιμαντέρ για το μεγαλείο του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ!!! (Σελ. 3, 16-18).

ΑΚΟΥΣΑΜΕ ότι φτάνει σήμερα στην Αθήνα κλιμάκιο της Εurostat για να ερευνήσει καταγγελίες περί ψευδών στοιχείων για τα χρέη των ΟΤΑ και των ασφαλιστικών ταμείων. Συνυπολογίζοντας την άγνοια που δηλώνει το γραφείο του υπουργού Οικονομικών για την πραγματική κατάσταση των περισσότερων φορέων που επιβλέπει ίσως μας προκύψει επιπλέον χρέος 6,5 δις ευρώ – και ισόποσα εισπρακτικά μέτρα. (Σελ. 4-5).

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Από τη μια το φιάσκο με τις εξεταστικές που ματαίωσε προσδοκίες τις οποίες καλλιέργησε η κυβέρνηση και από την άλλη ο κίνδυνος νέου «ολοκαυτώματος» στην Αθήνα, με αφορμή την κατάληψη της Νομικής από παράνομους μετανάστες, σκίασαν την απόπειρα εντυπωσιασμού του πρωθυπουργού, που ήθελε να καταπλήξει το διεθνές ακροατήριο σήμερα στο Νταβός. (Σελ.10-11).

ΝΔ: Στα νέα του, πολυτελή, γραφεία στη Συγγρού το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνει το λογαριασμό της εξεταστικής για τη Siemens και διαπιστώνει ότι, όπως και η κυβέρνηση, έχασε το στοίχημα της αξιοπιστίας... (Σελ. 12-13).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom