Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

«Ξαναχτύπησε» ο... αμετανόητος Θεόδωρος Πάγκαλος....Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ!!!

Αποστολή στη Βουλγαρία: Παναγιώτης Σαββίδης
«Ξαναχτύπησε» ο... αμετανόητος Θεόδωρος Πάγκαλος, επιλέγοντας αυτήν τη φορά να τα βάλει με το δημοσιογράφο της εφημερίδας μας, Παναγιώτη Σαββίδη, όταν ο τελευταίος προσπάθησε απλά να κάνει τη δουλειά του!«Θα πρέπει να ντρέπεσαι» ήταν ορθά-κοφτά η απάντηση του προκλητικού κ. Πάγκαλου, κατά την αποχώρησή του από τα εγκαίνια της νέας μονάδας της "Καπνική Μιχαηλίδης ΑΕ"  στο Σαντάνσκι της Βουλγαρίας, όταν του ζητήθηκε από το δημοσιογράφο του ΘΕΜΑτος, να διευκρινίσει τα όσα ανέφερε ο ίδιος σε ανακοίνωσή του για τη νέα επένδυση και πως: «Στο εργοστάσιο της Βουλγαρίας θα εργάζονται και Έλληνες».
Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος του ΘΕΜΑτος ζήτησε από τον κ. Πάγκαλο να απαντήσει «εάν στη μονάδα που εγκαινίασε, οι Έλληνες θα εργάζονται με μισθό Βουλγαρίας και εάν ειναι ικανοποιημένος για μια τέτοια πιθανή εξέλιξη». Αντί να απαντήσει, αρκέστηκε με το γνώριμο ύφος να πει δύο φορές στο δημοσιογράφο πως ... πρέπει να ντρέπεται, προφανώς γιατί κάνει τη δουλειά του.

Ποιος όμως θα πρέπει πραγματικά να ντρέπεται, κύριε Πάγκαλε; Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας μας, που απηύθυνε μία σαφή και συγκεκριμένη ερώτηση, ή εσείς, που για μια ακόμα φορά, όπως και στην περίπτωση των αποκαλύψεων του Πρώτου Θέματος για το «βασιλικό» ρεβεγιόν στο ξενοδοχείο King George Palace, δεν έχετε ακόμα απαντήσει;Μήπως θα έπρεπε να ντρέπεστε εσείς κύριε αντιπρόεδρε για την παρουσία σας στα εγκαίνια της μονάδας στη Βουλγαρία, η οποία ουσιαστικά αποτελεί... επιβράβευση της μεταφοράς ελληνικών επιχειρήσεων και Ελλήνων εργαζομένων εκτός της χώρας;

6 σχόλια:

Anestis Ketsetzidis είπε...

Δημήτρη
απλά δεν ξέρει τι σημαίνει ΝΤΡΟΠΗ.
κρίμα μας...

Ανώνυμος είπε...

Εγω αυτό που δεν εχω καταλάβει στην όλη ιστορία είναι γιατι θα πρέπει να ντρέπεται ο χοντρός.
Για μενα μια χαρά τα λέει

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Αυτον, ποτε θα τον δέσουν;;;;;;

zeidoron dtsoukas είπε...

Καλημέρα Ανέστη,σπάνια λέξη δεν αγοράζεται δυστυχώς!

zeidoron dtsoukas είπε...

Φίλτατε Θαλασσοκράτορα μ' αρέσει το χιούμορ σου!
Να είσαι καλά,καλημέρα!

zeidoron dtsoukas είπε...

Ρίκη μου αυτός έχει τι μανδύα φορεμένο αλλά δεν το καταλαβαίνει!
Καλημέρα,να είσαι καλά!

Read more: Go to TOP and Bottom