Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Χιόνια στα Βόρεια,καταιγίδες στα Νότια


Βοριάς με κρύο σε όλη τη χώρα, από το ύψος της Λαμίας και πάνω έχουν στρωθεί με χιόνι όλες οι μεγάλες πόλεις.Στη Λάρισα και στα Γιάννενα το χιόνι φτάνει μέχρι και τα 20 εκατοστά!
Κλειστά τα σχολεία σε Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Ιωάννινα, Λαμία, Λάρισα, Τρίκαλα, Ημαθία, Καστοριά, Καβάλα και Φλώρινα, Δράμα, Γρεβενα, Πέλλα.
Καταιγίδες σε Στερεά και Πελοπόννησο.
Θυελλώδεις άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο, το νοτιοδυτικό Κρητικό και το Θρακικό πέλαγος.
Κλειστός από χιόνια ο δρόμος από την Ακράτα προς τα Καλάβρυτα.


ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ
Από την ΕΜΥ
ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ (15/12) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΧΩΡΑ. ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΑ ΙΣΧΥΡΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΔΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΤΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:

1. ΙΣΧΥΡΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ(15/12) ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ( ΚΥΡΙΩΣ ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ), ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ(16/12) ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ, ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.

2. ΟΙ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ, ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ( ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ), ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ (ΚΥΡΙΩΣ ΤΗ ΝΟΤΙΑ), ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΘΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ( ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ) ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ.

3. ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρώτα και εμένα τι τραβάω!
Καλημέρα

( fortounata) είπε...

και σε μας χιονίζει τελικά.όχι πολύ αλλά έχει συνθήκες Αλάσκας.

zeidoron dtsoukas είπε...

Ελα που μου παραπονιέσαι!
Μια χαρά αγαπητέ φίλε,να σκέφτεσαι πως υπάρχουν πάντα και χειρότερα!

zeidoron dtsoukas είπε...

Το είδα,πολύ όμορφα!
Ασπρη μέρα,τι άλλο θέλεις αγαπητή Φουρτουνάτα;Να είσαι καλά,καλό βράδυ!

Phivos Nicolaides είπε...

Υπέροχες οι φωτογραφίες!

zeidoron dtsoukas είπε...

Πράγματι αγαπητέ Φοίβο,ως θέαμα είναι υπέροχες!Τα προβλήματα έπονται....

Read more: Go to TOP and Bottom