Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Καζάνι έτοιμο να εκραγεί ο Παναθηναϊκός

Eκτός ορίων ο Πατέρας,σκέφτεται παραίτηση
Η ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά κυρίως το… τρίτο ημίχρονο του παιχνιδιού έχουν βγάλει τον Νικόλα Πατέρα εκτός ορίων. Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού έχει ξενερώσει πλήρως με πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις στην ομάδα και στο μυαλό του στριφογυρίζουν όλα τα ενδεχόμενα. Ακόμη και αυτό της αποχώρησής του από τον σύλλογο.

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες ο διοικητικός ηγέτης του τριφυλλιού είναι έντονα προβληματισμένος τόσο με την ανταπόκριση των ποδοσφαιριστών σε όλες τις δικές του προσπάθειες, όσο και με τις αντιδράσεις του κόσμου. Τις τελευταίες τις θεωρεί μη αποδεκτές, τουλάχιστον για μια ομάδα της οποίας ηγείται ο ίδιος.

Είναι πιθανό στη διάρκεια της μέρας ο Νικόλας Πατέρας να έχει συζήτηση τόσο με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη όσο και με τον Ανδρέα Βγενόπουλο και να τους μεταφέρει τις σκέψεις του, κάτι που σύμφωνα με τις ίδιες πηγές δεν έκανε μετά το τέλος του ματς.
Ο Πατέρας βλέπει ότι λίγα από τα πράγματα που τον έφεραν εκτός συλλόγου το καλοκαίρι έχουν βελτιωθεί και περισσότερα έχουν χαλάσει. Και μπορεί ο ίδιος από τη μέρα που επέστρεψε να μην ήταν βέβαιος για το αν κάνει σωστό ή λάθος, βλέπει όμως ότι όσες προσπάθειες και αν έχει καταβάλει πέφτουν στο κενό.

Όταν ο Κώστας Αντωνίου πιάνει τους παίκτες, τους ενημερώνει για τον «τσαμπουκά» στη Σούπερ Λίγκα και ποιο είναι το… λιγότερο που πρέπει να κάνουν και αυτοί αδιαφορούν είναι κακό σημάδι.

Όταν βγάζεις ανακοινώσεις, κάνεις επαφές στέλνοντας τελεσίγραφο αποχώρησής σου στους οργανωμένους και στο 0-1 βράζει το γήπεδο και στο φινάλε έχουμε κυνηγητά υπάρχει θέμα.

Και μπορεί ο Πατέρας να μην πιστεύει για παράδειγμα ότι ο κόσμος έχει άδικο που τρελαίνεται, ωστόσο στην ομάδα που ο ίδιος διοικεί θεωρεί όλα αυτά τα πράγματα μη αποδεκτά. Πιστεύει επίσης ότι είχε καταφέρει να πείσει τους παίκτες ότι θα δουλεύουν σε ένα περιβάλλον με… φυσιολογική πίεση, κάτι που δυστυχώς φέτος δεν παρατηρείται.

Όλα αυτά και πολλά ακόμη γυρίζουν στο μυαλό του Νικόλα Πατέρα ο οποίος όπως λέει στους δικούς του ανθρώπους δεν βρίσκεται απλά στα όριά του, αλλά τα έχει ξεπεράσει. Αν το τελευταίο καμπανάκι που θα χτυπήσει πιάσει τόπο ή γυρίσουμε στα… παλιά, θα το ξέρουμε σύντομα με τις επόμενες ώρες να είναι κρίσιμες.
http://www.leoforos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom