Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Σοκ και δέος από την καταιγίδα αποκαλύψεων της Wikileaks


Τον τελευταίο καιρό από την ιστοσελίδα Wikileaks δημοσιεύονται απόρρητα έγγραφα των Αμερικανικών αρχείων (από τηλεγραφήματα διπλωματών και πρακτόρων) που αφορούν σχεδόν όλα τα κράτη και τους ηγέτες του πλανήτη μας.Αποκαλύπτονται τέρατα και σημεία,που για τους ασχολούμενους με τα διπλωματικά και πολιτικά παρασκήνια μπορεί να μην κομίζουν "γλαύκας εν Αθήναις" ,στους απλούς πολίτες όμως προκαλούν σοκ,δέος και τρόμο!
Πάνω από 9.000.000 έγγραφα έχουν βγει στον αέρα του διαδικτύου κι ένα τεράστιο πακέτο απόρρητων σελίδων αφορούν τη χώρα μας και ήδη άρχισαν να βγαίνουν σιγά σιγά στον αέρα.
Αγνωστος παραμένει ο παγκόσμιος στόχος αυτής της καταιγίδας των αποκαλύψεων και με την ευλογία ποιών πραγματικά γίνεται.
Οι διαχειριστές της διεθνούς κερδοσκοπικής οργάνωσης Wikileaks ισχυρίζονται πως τα αποκαλυπτικά στοιχεία που διαθέτουν μοιράστηκαν ήδη σε μεγάλες εφημερίδες της Ευρώπης και της Αμερικής και η δημοσιοποίησή τους θα προκαλέσει σεισμικές δονήσεις.
Ηδη από προχτές οι υπηρεσίες των ΗΠΑ αντεπιτέθηκαν με κυβερνοεπιχείρηση (DDoS Attack) που είχε ως αποτέλεσμα ο μηχανισμός σελίδων του WikiLeaks να καταρρεύσει!
Το τμήμα ειδήσεων του defencenet.gr και η ιστοσελίδα drougos.gr αναφέρονται διεξοδικά στα απόρρητα έγγραφα με κρίσεις και αναλύσεις τους.

4 σχόλια:

ANNA FLO είπε...

Και τι νέο μάθαμε δηλαδή;;;; Δεν δέχομαι πάντως ότι είναι απλά επιθυμία των ιδιοκτητών της σελίδας να δημοσιεύουν απόρρητα έγγραφα για να τα γνωρίζει ο κόσμος...Που μόνο απόρρητα δεν φαίνεται να είναι...
Άλλο ''παίζει'' από πίσω....
Αποψή μου βέβαια
Καλό βράδυ Δημήτρη

Ανώνυμος είπε...

Γιατί μου περναει απο το μυαλό οτι μας περνάνε για "βλάκες" φίλτατε Δημήτρη;
Καλό βράδυ.

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητή Αννα απλά όλα όσα κυκλοφορούσαν ως φήμες τώρα θα επιβεβαιωθούν!Τίποτα το ιδιαίτερο δεν παίζει,αποκαθηλώνουν αυτούς που θέλουν και προετοιμάζουν διάδοχες καταστάσεις δια της χειραγώγησης της κοινής γνώμης!
Να είσαι καλά,καλό ξημέρωμα!

zeidoron dtsoukas είπε...

Μα πάντα αυτό γίνονταν αγαπητέ φίλε Θαλασσοκράτορα!Παλιότερα που ο Τύπος είχε κάποιο κύρος ήταν αυτός το μέσον,τώρα βλέπεις η δύναμη βρίσκεται στο διαδίκτυο!Εκσυγχρονίζονται και οι μυστικές υπηρεσίες,τι να κάνουμε αφού έχουν το μαχαίρι τρώνε το πεπόνι!
Να είσαι καλά,καλό ξημέρωμα!

Read more: Go to TOP and Bottom