Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Κλείνει το καθημερινό ΒΗΜΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ
Αυτό που περίμεναν όλοι στο Βήμα αναμένεται να συμβεί σε λίγες ώρες. Πριν από λίγο ο Στ. Ψυχάρης ανακοίνωσε στους διευθυντές του ότι αναστέλλεται από μεθαύριο Σάββατο η καθημερινή έκδοση του Βήματος. Οι επίσημες ανακοινώσεις στους... εργαζόμενους θα γίνουν στις 9 το βράδυ από τον ίδιο τον εκδότη της ιστορικής εφημερίδας. Αυτή την ώρα ο Στ. Ψυχάρης βρίσκεται στα γραφεία της Ένωσης Συντακτών όπου θα έχει ραντεβού με το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ. Η πρόταση που θα κατατεθεί είναι να κρατηθούν όλοι οι συντάκτες, όμως, με πολύ μεγάλες μειώσεις στις αποδοχές τους. Από την άλλη, ο Ψυχάρης ισχυρίζεται ότι θα ενισχύσει την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας. Κρίμα...
http://fimotro.blogspot.com/

2 σχόλια:

blackbedlam είπε...

Δημήτρη καλησπέρα σου,νομίζω ότι και με την "Απογευματινή" που έβαλε λουκέτο,τα είχαμε πει,για την σημασία του να κλείνει μια φωνή,έστω και αν δεν συμφωνούμε με αυτήν.Χρόνια ολόκληρα όμως αυτές οι φωνές δεν κάνουν άλλο τίποτα από το λιβανίζουν,να στηρίζουν τα αφεντικά τους και να αποπροσανατολίζουν τον λαό.Υπάρχουν βέβαια οι εργαζόμενοι εκεί,άλλα τι να πει κανείς,θα προστεθούν και αυτοί στις στρατιές των ανέργων,θα ενωθούν με όλους τους άλλους εργαζόμενους για να καταδικάσουμε και να ανατρέψουμε αυτήν την κατάσταση.Γιατί πιστεύει κανείς,ότι δεν θα υπάρξουν απολύσεις και θα περιοριστούν στις μειώσεις των μισθών;Εδώ βρε Δημήτρη μου,βάζουν λουκέτο στην ζωή μας.

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητή ΒΒ έτσι ακριβώς είναι όπως τα λες.Μόνο που για τα παιχνίδια των εκδοτών και των μεγαλοδημοσιογράφων δεν φταίνε οι υπόλοιποι,οι οποίοι και πληρώνουν το μάρμαρο στο τέλος.
Να είσαι καλά,καλό βράδυ!

Read more: Go to TOP and Bottom