Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Κουνάει... μαντήλι ο Νίκος Νιόπλιας

Ώρες φαίνεται να μετράει ο Νίκος Νιόπλιας στον πάγκο του Παναθηναικού, μετά το χθεσινό ισόπαλο αποτέλεσμα με την Λάρισα στο ΟΑΚΑ.

Προς το παρόν δεν έχει παρθεί κάποια οριστική απόφαση απ’ τους διοικούντες, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν μέσα απ’ την ΠΑΕ, η χθεσινή εμφάνιση του Παναθηναικού, ήταν η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» για τον Κοζανίτη τεχνικό. Άλλωστε ο πρόεδρος του τριφυλλιού μετά το τέλος του αγώνα, δήλωσε πως ότι είναι να πει θα το πει σε ποδοσφαιριστές και προπονητή.

Η πικρία προς το πρόσωπο του Νίκου Νιόπλια είναι διάχυτη μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ατρόμητο, αφού οι «πράσινοι» μπορεί να νικήσαν αλλά δεν ικανοποιήσαν καθόλου με την εμφάνιση τους και χθες με τη Λάρισα, που είχε την ευκαιρία να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας, δεν τα κατάφερε και το τριφύλλι έχασε πολύτιμους βαθμούς στο χθεσινό παιχνίδι και επιπλέον η εμφάνιση της ομάδας ήταν από κακή έως απογοητευτική.

Ο κόσμος του Παναθηναικού μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης, αποδοκίμασε έντονα τον Νίκο Νιόπλια, βγάζοντας τα απωθημένα του για τις μέτριες εμφανίσεις που πραγματοποιεί η ομάδα σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ. Πλέον η θέση του Κοζανίτη τεχνικού στον πάγκο της ομάδας είναι κάτι παραπάνω από δύσκολη και όλα δεόχνουν ότι δεν θα είναι στο επόμενο παιχνίδι κόντρα με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ στην τεχνική ηγεσία.
http://www.derby.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom