Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Να που γίναμε Κυρίαρχος λαός!!!έχει πλάκα η διακαναλική

Δεν πάει καλά ο άνθρωπος!
Δυο από τις απαντήσεις του:α)"Αν μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές η κυβέρνηση αισθανθεί αδύνατη να συνεχίσει το έργο της τότε θα προσφύγει στον κυρίαρχο λαό"!
β)"η ΝΔ μας άφησε τη βόμβα της χρεοκοπίας για να σκάσει στα χέρια μας αλλά εμείς τα καταφέραμε και δεν έσκασε στα δικά μας χέρια"!!!

Μα καλέ μου άνθρωπε πως να σκάσει στα δικά σας αφού έσκασε στα δικά μας και μας πετσόκοψε τα πάντα.Οσο για την πρώτη απάντηση δεν την καταλάβαμε:δηλαδή θα προσφύγει σε ποιούς;σ' αυτούς που θα τον μαυρίσουν στις 7 και στις 14 του Νοέμβρη;Εβαλε σκοπό να μας τρελάνει;
Και συνεχίζει ακάθεκτος:"αν πληρώνανε αυτοί που έχουν"!
Αυτό λέμε άνθρωπέ μου και μεις,βάλτους να πληρώσουν.
Και ξανά μανά διαπιστώσεις περί "γραφειοκρατίας και διαφθοράς" τις οποίες θα πατάξει.
Πότε,ήδη περπατάτε στο δεύτερο χρόνο της διακυβέρνησης;
Βλέπει τις ανισότητες και θα ήταν διατεθειμένος να μειώσει τους φόρους ακόμα και στο μισό αλλά κανείς δεν του εγγυάται πως θα πληρώνουν όλοι!!!Αρα πληρώστε κορόιδα.
Πάντως μας διαβεβαίωσε πως δεν θα παρθούν νέα μέτρα αλλά για την ακρίβεια και για τις αυξήσεις στα τιμολόγια των ΔΕΚΟ άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε.
Για το σχέδιο του υπουργείου οικονομικών να δημοσιεύονται στο διαδίκτυο οι φορολογικές δηλώσεις είπε:διαφάνεια παντού για να χτυπηθούν οι ανισότητες.
Για τους λαθρομετανάστες φταίνε οι δημοτικές αρχές της Αθήνας(Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα;) λες κι αυτοί δεν μπαίνουν από τα σύνορα αλλά πέφτουν με αλεξίπτωτα.
Αξιοπιστία της Ελλάδας στις αγορές,διεθνές κύρος,ανάπτυξη και ειδικά πράσινη ανάπτυξη.
Πολλές δυνατότητες να λειτουργήσουν οι δημόσιοι υπάλληλοι και το κράτος σωστά.
Στην ερώτηση αν κυβερνάει αυτός ή η Τρόικα είπε ότι είμαστε σε επιτήρηση και ξέρω ότι θα φύγουμε το γρηγορότερο εφ' όσον αλλάξουμε τη χώρα.
Το μνημόνιο εφ' όσον είμαστε συνεπείς σταματάει το 2013.Αν δεν είμαστε δεν μας είπε τι θα γίνει.
Η μεγάλη πλάκα ήταν όταν συνέκρινε την περικοπή των μισθών των βουλευτών με αυτή των ανδρών των σωμάτων ασφαλείας.Περνάμε στενωπό και σαφώς πρέπει όλοι να συμβάλουμε.
Συγκρούεται καθημερινά με τα συμφέροντα και θα τα καταφέρει.
Στην ερώτηση του κυρίου Σρόιτερ για την Περαίωση που ουσιαστικά καλύπτει όσους φοροδιέφευγαν:
Κλείνουμε τα παλιά και βάζουμε κανόνες από δω και πέρα αλλά φταίει και η Δικαιοσύνη που κωλυσιεργεί στην έκδοση των αποφάσεων για τη φοροδιαφυγή.
Μόνιμη επωδός για όλα φταίει η προηγούμενη Κυβέρνηση.
Ωρα 11:00 και η συνέντευξη που είχε προγραμματιστεί για 90' λεπτά συνεχίζεται κανονικά και μάλλον θα ξεπεράσει τις 2 ώρες.Κάπως έτσι προγραμματίζονται τα πάντα στα λόγια.Στην πράξη χωλαίνουν!

1 σχόλιο:

ephee είπε...

Είδες Δημήτρη μου, τί καλά που την έχω εγώ που δεν έχω δυνατότητα να δω τηλεόραση;
Καλή σου μέρα

Read more: Go to TOP and Bottom