Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Τα "κατακάθια της ενημέρωσης" (υπόψιν κ.Λ.Κέζα)...

Kι άλλο χαστούκι και μάλιστα πιο ηχηρό για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα. Χθες ήρθε η διάψευση από κύκλους του Α. Σαμαρά ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στην επικοινωνία και στις σχέσεις του προέδρου της Ν.Δ. με τον Π. Παναγιωτόπουλο απαντώντας με τον τρόπο αυτόν στο ρεπορτάζ του χθεσινού Βήματος. Σήμερα ήρθε καινούργια σφαλιάρα. Η διάψευση και από τις 4 εταιρείες του ρεπορτάζ περί πτωχεύσεώς τους. Για την ιστορία και επειδή η έγκριτη εφημερίδα "ΤΟ ΒΗΜΑ" κατηγορούσε ορισμένα blogs ως "κατακάθια της ενημέρωσης", εμείς απλά τους υπενθυμίζουμε ότι μπορεί να μην είμαστε τέλειοι, πότε όμως δεν παρουσιάσαμε ως είδηση μια συνάντηση που δεν έγινε ποτέ (Καραμανλής-Ερντογάν) ούτε φυσικά μας απείλησε κανείς με αγωγές και μηνύσεις επειδή παρουσιάσαμε ως υπό πτώχευση, εταιρείες που είναι υγιείς!
Σ.Σ. Εάν θέλαμε, θα ήταν μια πολύ ωραία ευκαιρία, να συνδέσουμε το δημοσίευμα με εκβιασμούς εταιρειών, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που υπάρχουν στα ΜΜΕ. Δεν το κάναμε όμως, γιατί δεν έχουμε τέτοια στοιχεία και επειδή σεβόμαστε την ιστορία της ναυαρχίδας του ΔΟΛ. Ας είμαστε πιο προσεκτικοί λοιπόν...


ΖΕΙΔΩΡΟΝ:O πραγματικός διαχειριστής του fimotro σφάζει με το γάντι ΤΟ ΒΗΜΑ,τον εκδότη του και την πολύξερη κυρία Κέζα!!!Είναι γνωστό το μένος και των δυο κατά των blogs,με επιθέσεις τους μέσα από τις στήλες της εφημερίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom