Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

«Λευκός Οίκος» μαύρα μαντάτα

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ σήμερα Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου, το ΠΟΝΤΙΚΙ με πρωτοσέλιδο «Λευκός Οίκος» μαύρα μαντάτα και αναλυτικό ρεπορτάζ γύρω από το σκληρό πόκερ για το σύστημα εξουσίας στο Μαξίμου. Οι ραδιουργίες και οι ίντριγκες γύρω από την αναδόμηση της κυβέρνησης δίνουν και παίρνουν και ο πρωθυπουργός πάει για υπουργό Προεδρίας αντί… «συντονιστή». Ποιες είναι οι «φυλές» των συμβούλων και των παρατρεχάμενων, με φόντο τα μαύρα σύννεφα και τα μαύρα μαντάτα στην οικονομία (Σελ.5)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ για την 3η Σεπτέμβρη και τον τρόπο με τον οποίο… βίωσε ο πρωθυπουργός το 1974 (ήταν 22 χρονών) την ιστορική ιδρυτική διακήρυξη του ΠΑΣΟΚ… (Πού είσαι νιότη που΄λεγες πώς θα γινόμουν άλλος…) (Σελ.10-11)

ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα με τις υποψηφιότητες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές ή με άλλα λόγια… η προσπάθεια για την διχοτόμηση του ατόμου συνεχίζεται… (Σελ.14)

ΚΑΥΓΑΔΕΣ και στην τρόικα φέρνει το οικονομικό μας χάλι. Οι επόπτες κοντεύουν να πιαστούν στα χέρια μεταξύ τους για το ποιος μπορεί να μας «σώσει» αποτελεσματικότερα… (Σελ. 16-17,43)

ΤΟ ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ αλλάζει την καθημερινότητα των Ελλήνων και η επιστημονική ομάδα και οι συντάκτες του «Π», με την ευθύνη της Καλλιόπης Λιώρα, Συμβούλου σε θέματα ασφάλισης, πρόνοιας, σύνταξης, απαντούν στα ερωτήματά σας (Σελ. 43-45)

ΕΠΙΠΛΕΟΝ δείτε στο «Πράσινο» Ποντίκι ένα άκρως επίκαιρο και αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τον γνωστό- άγνωστο «κουκουλοφόρο» της γειτονιάς μας, το νέφος, που έχει κάνει «πανηγυρική» επανεμφάνιση πάνω από την Αττική… Μάθετε πού βρίσκονται εκατομμύρια «γιάφκες» με τα τοξικά και τα χημικά που πνίγουν το Λεκανοπέδιο και χαρείτε με την επιστροφή του Green Design Festival.

ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «Ποντίκι Art», με εξώφυλλο τον Κώστα Γάκη, που μιλάει, μεταξύ άλλων για τις επαναστατικές και μεταφυσικές ιδιότητες της θεατρικής τέχνης.

ΤΕΛΟΣ, χωρίς άλλη οικονομική υποχρέωση… Το «Π» συνεχίζει τη μοναδική λογοτεχνική προσφορά για τους αναγνώστες του «Τα Άπαντα του Σερ Άρθουρ Κόναν Ντόιλ», με πρωταγωνιστή τον ανεπανάληπτο ντετέκτιβ Σέρλοκ Χολμς και τον βοηθό του, τον περίφημο Γουάτσον. Στην Αθήνα κυκλοφορεί το «Σημειωματάριο του Σέρλοκ Χολμς Α’ Μέρος» και στην επαρχία «Η Τελευταία του Υπόκλιση Β’ Μέρος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom