Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Η πανηγυρική αθώωση του ενόχου εγκληματία


Γράφει ο Όθων Ιακωβίδης
Στον τίτλο, διατυπώνεται μία αντινομία.  Δεν μπορεί κάποιος που, αποδεδειγμένα και ομολογημένα, είναι  ένοχος εγκλήματος, να αθωωθεί και μάλιστα πανηγυρικά.

Και όμως ! Στην Ελλάδα, όλα γίνονται !  Ακόμη και αυτό !!!
Το «ωραίο» (αν μπορεί κανείς να το πεί έτσι) είναι το ότι το έγκλημα για το οποίο μιλάμε,
  • έχει συντελεσθεί «εκ προθέσεως» και όχι «εξ αμελείας»,
  • για τη διάπραξή του έχει συγκροτηθεί «συμμορία» που λυμαίνεται τα κλοπιμαία επί πολλά χρόνια
  • υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες που είδαν και κατονόμασαν τον εγκληματία
  • έχει ομολογηθεί από τους ίδιους τους εγκληματίες
  • είναι σε βαθμό σούπερ-κακουργήματος, καθ’ όσον αφορά ποσά εκατοντάδων δισεκατομμυρίων Ευρώ !!!!! που χρεώθηκε η Ελληνική κοινωνία
  • ανάγεται σε Εθνική μειοδοσία, αφού δημιούργησε συνθήκεςαπώλειας της Εθνικής ανεξαρτησίας μας στον πλέον στρατηγικό χώρο, αυτόν της εθνικής μας Οικονομίας.
  • έχει θύμα του μία ολόκληρη κοινωνία (την Ελληνική),

Ο ένοχος του βαρύτατου αυτού εγκλήματος, (το καθεστώς πολιτικό σύστημα), δεν κρύβει την ενοχή του, που την έχει, μάλιστα, ομολογήσει ευθαρσώς !! διά στόματος Γιώργου, Αντώνη, Αλέκας και Αλέκου.
Και, έχει ομολογήσει το φριχτό έγκλημά του γιατί δεν φοβάται ότι θα τιμωρηθεί.
Και δεν φοβάται ότι θα τιμωρηθεί, γιατί γνωρίζει τον τρόπο σκέψης των ενόρκων / ψηφοφόρων που θα τον δικάσουν. Τον γνωρίζει, γιατί αυτός τον έχει διαμορφώσει.
Ξέρει ότι έχουν υποστεί λοβοτομή και τους έχει αφαιρεθεί μεγάλο μέρος της κριτικής τους ικανότητας, στα εξειδικευμένα νευροχειρουργεία της «Παιδείας» και της «Τι-Βί», που αυτός διευθύνει.
Οπότε, γνωρίζει πολύ καλά την πρακτική της ατιμωρησίας και της αθώωσής του.
Είναι η μέθοδος της αθώωσης του ενόχου «λόγω αμφιβολιών».Δοκιμασμένη επί πολλά χρόνια, με απόλυτη επιτυχία.
Εφαρμόζεται με τη δημιουργία αμφιβολιών στους ενόρκους / ψηφοφόρους, όταν η μία ομάδα της συμμορίας κατηγορεί πειστικότατα και με αδιάσειστα επιχειρήματα την άλλη, για το έγκλημα.

Η προπαγάνδα έχει «φάει» τη φαιά ουσία του εγκεφάλου μας και μας είναι αδύνατον, σ’εμάς τους ενόρκους / ψηφοφόρους, να δούμε ότι οι δύο μεγάλες «συμμορίες», μαζί με τις δυό-τρείς μικρότερες,αποτελούν μία και μόνο μία «συμμορία», το καθεστώς πολιτικό σύστημα.
Με αυτά τα δεδομένα, στήνεται η νέα «κολυμβήθρα του Σιλωάμ» καμουφλαρισμένη πολύ όμορφα πίσω από τις κάλπες των επικείμενων εκλογών των Ο.Τ.Α.

Το καθεστώς πολιτικό σύστημα, ετοιμάζεται να αναβαπτισθεί πανηγυρικά, με χορούς και με νταούλια, μέσα από την εμπιστοσύνη που οι πολίτες θα δείξουν στους, κομματικά εξαρτώμενους, τοπικούς άρχοντες που θα εκλέξουν, μην αντιλαμβανόμενοι ότι και αυτοί, (οι νέοι εκλεκτοί τους), στη συντριπτική τους πλειοψηφία, αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του ένοχου εγκληματία καθώς ήταν συνδαιτημόνες του στα πλούσια τραπέζια της κατασπατάλησης του εθνικού πλούτου.

Οι ψηφοφόροι / ένορκοι ετοιμάζονται, για άλλη μία φορά, να αθωώσουν τους ενόχους της αιχμαλωσίας και της δυστυχίας τους, μη δυνάμενοι να αντιληφθούν ότι, αφού όλα αυτά τα τελευταία 35 χρόνια έβγαλαν μόνοι τους τα μάτια τους,  βγάζουν τώρα και τα μάτια των παιδιών τους.
Ζήτω η Ελλάς.
Ζήτω η ανεξάρτητη Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Σφάξε με Πασά μου ν’ αγιάσω.
Έ, άϊ σιχτίρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom