Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Αντ' αυτού ... ο Ραγκούσης


ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ σήμερα Πέμπτη, 26 Αυγούστου, το ΠΟΝΤΙΚΙ με πρωτοσέλιδο τις σκέψεις του πρωθυπουργού για τον ρόλο του Γιάννη Ραγκούση, ο οποίος...ράβει κοστούμι «προσωπάρχη» για το Μαξίμου και εξελίσσεται σε…«αντ΄ αυτού». Από την άλλη, έκδηλη είναι η ανησυχία πολλών υπουργών ότι θα επιδεινωθούν τα ήδη…δυσβάσταχτα προβλήματα συντονισμού, ενώ εντείνονται και οι φόβοι για μπλέξιμο αρμοδιοτήτων και ρόλων. (Σελ. 5)

ΜΕ ΓΚΑΛΟΠ δεν βάφονται αυγά... αλλά στην Ιπποκράτους κατάφεραν να καταργήσουν τις προκριματικές εκλογές... Εν όψει των εκλογών, οι αρμόδιοι του ΠΑΣΟΚ -κι όχι μόνο-, έδωσαν στις δημοσκοπήσεις ρυθμιστικό ρόλο και παραμέρισαν την πολιτική... Κοινώς, πρώτα θα τον μετράνε τον υποψήφιο και μετά θα τον εγκρίνουνε... (Σελ. 4)

Η ΔΕΘ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ επικίνδυνα και η κυβέρνηση πάει με…άδεια χέρια. Τα χειρότερα τώρα αρχίζουν, αφού η φτώχια «κλειδώνει» για τα καλά από τον Σεπτέμβριο… (Σελ. 11)

ΤΑ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΑ της ΝουΔούλας έχουν καταντήσει να είναι σαπουνόπερα, και…κακής ποιότητας μάλιστα. Από τη μία η…μανία καταδίωξης της Ρηγίλλης και από την άλλη το «μαύρο» δάκρυ που ρίχνει με το τουλούμι ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης… Το έργο σήμερα λέγεται «Αντίο ζωή» (Σελ. 13)

ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, τις προεκλογικές υποσχέσεις και δεσμεύσεις που είχε δώσει ο πρωθυπουργός σχετικά με τη μετατροπή του φαντάσματος του πρώην αεροδρομίου σε Μητροπολιτικό Πάρκο, διαδέχεται μια μεγαλοπρεπέστατη κωλοτούμπα και προωθείται αριστοτεχνικά η…τσιμεντοποίηση του, μέσω του ξένου συμβούλου, του Ισπανού Αθεμπίγιο. Τον πληρώνουμε δηλαδή για να μας πει ότι θα γίνει τσιμέντο το Ελληνικό…(Σελ. 19)

ΤΟ ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΑΛΛΑΖΕΙ την καθημερινότητα των Ελλήνων και το «Ποντίκι» απαντά στις ερωτήσεις σας για το νέο νόμο. (Σελ. 44-45)

ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «Ποντίκι Art», με εξώφυλλο τον πάντοτε κοινωνικό και πολιτικοποιημένο σκηνοθέτη Σωτήρη Γκορίτσα, ο οποίος μας ξεναγεί στους διαδρόμους των δημόσιων νοσοκομείων, όπου διαδραματίζεται η νέα του ταινία, και μιλάει για όσα τον απασχολούν.

ΤΕΛΟΣ, χωρίς άλλη οικονομική υποχρέωση... Το «Π» συνεχίζει τη μοναδική λογοτεχνική προσφορά για τους αναγνώστες του «Τα Άπαντα του Σερ Άρθουρ Κόναν Ντόιλ», με πρωταγωνιστή τον ανεπανάληπτο ντετέκτιβ Σέρλοκ Χολμς και τον βοηθό του, τον περίφημο Γουάτσον. Στην Αθήνα κυκλοφορεί η «Η Τελευταία του Υπόκλιση Β’ ΜΕΡΟΣ» και στην επαρχία η «Η Τελευταία του Υπόκλιση Α’ ΜΕΡΟΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom