Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Αρχισαν τα όργανα στον Ολυμπιακό


Η ήττα φέρνει γκρίνια κι ο πρόωρος αποκλεισμός του Ολυμπιακού από την Ευρώπη  έφερε τα πάνω κάτω στην ομάδα πριν καλά καλά αρχίσει η σαιζόν.

To γνωστό Ελληνικό φαινόμενο του αποδιοπομπαίου τράγου ψάχνουν στο λιμάνι μετά την ήττα με 1-0 και τον αποκλεισμό – σοκ από την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ.

Κατά πως δείχνουν οι πρώτες αντιδράσεις τη νύφη θα πληρώσουν ο Λίνεν  και ο Ντιόγκο.

«Να μην γυρίσουν πίσω», φέρεται να είπε ο Μαρινάκης.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού πάνω στα νεύρα του ζήτησε από τον Γιάννη Μώραλη, με τον οποίο είχε τηλεφωνική επικοινωνία, να μείνουν οι Έβλαντ Λίνεν και Ντιιόγκο στο Ισραήλ! Κάτι τέτοιο φυσικά δεν μπορούσε να γίνει (υπάρχουν συμβόλαια) αλλά το σίγουρο είναι πως τόσο ο Γερμανός όσο και ο Βραζιλιάνος θα αποτελέσουν παρελθόν για τον Ολυμπιακό.

Ο Ντιόγκο έχει εξοργίσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τόσο για την απαράδεκτη ενέργειά του (χτύπησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα αναίτια και εκτός φάσης) στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τους Ισραηλινούς, όσο και για την αγωνιστική του παρουσία και αναμένεται να «τελειώσει», μαζί με τον Έβαλντ Λίνεν και τον 23χρονο είτε με κανονική μεταγραφή, είτε ως δανεικός, είτε ακόμα και με διακοπή συμβολαίου.

Ο Γιάννης Μώραλης μετέφερε από το Τελ Αβίβ την επίσημη θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον ντροπιαστικό ευρωπαϊκό αποκλεισμό:
 "Αποκλειστήκαμε από υποδεέστερη ομάδα. Το μήνυμα εστάλη προς όλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Θεωρούμε τον αποκλεισμό κάτι άσχημο για εμάς γιατί θέλαμε πολύ τη συμμετοχή μας στους ομίλους. Η διοίκηση είναι έντονα προβληματισμένη και σκοπεύει να λάβει συγκεκριμένες αποφάσεις για την υλοποίηση των στόχων, που είναι να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Ελλάδα"!

Μετά την τεράστια και απρόσμενη οικονομική ζημιά που επέφερε ο αποκλεισμός από τη Μακάμπι η ομάδα θα προσπαθήσει να ορθοποδήσει και ήδη ακούγεται έντονα πως ο Ισπανός προπονητής Ερνέστο Βαλβέρδε ξαναπιάνει δουλειά στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom