Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Ανασχηματισμός! Στο τιμόνι οι ξένοι σύμβουλοι του Γιώργου


ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ σήμερα  Πέμπτη, 5 Αυγούστου, το "ΠΟΝΤΙΚΙ" αποτυπώνοντας αποκλειστικά στο πρωτοσέλιδο τον «Ανασχηματισμό» στον οποίο θα προχωρήσει ο πρωθυπουργός. Οι ξένοι σύμβουλοι του Γιώργου Παπανδρέου παίρνουν στα στιβαρά τους χέρια το τιμόνι του «Τιτανικού» για να σώσουν τη χώρα από το… παγόβουνο. Όλα τα καυτά ονόματα του νέου υπουργικού συμβουλίου, οι εκπλήξεις και οι «εφεδρείες» σε μια μνημειώδη αποκάλυψη.

ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ, σε δόσεις δίνουν στη δημοσιότητα τα ονόματα των υποψηφίων για τις δημοτικές εκλογές, μπας και καταφέρουν να βρουν τις…χαμένες ισορροπίες. (Σελ. 10-11)

ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, η κυβέρνηση παίρνει ψαλίδι και ετοιμάζεται να κόψει μισθούς, ενώ στην ημερήσια διάταξη βρίσκονται οι απολύσεις και το ξεπούλημα της δημόσιας γης. (Σελ 12-13)

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ το Ίντερνετ όπως το ξέραμε ο υπουργός Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης και ανοίγει μέτωπο με τους μπλόγκερς. Από αυτό τον πόλεμο ποιος… θα επιζήσει; (Σελ. 21)

Το «Π» παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις στο ασφαλιστικό, με άρθρο του δικηγόρου-εργατολόγου Δημήτρη Περπατάρη. Ακόμα, η επιστημονική ομάδα και οι συντάκτες του «Π», με την ευθύνη της Καλλιόπης Λιώρα, Συμβούλου σε θέματα ασφάλισης, πρόνοιας, σύνταξης, απαντούν στα ερωτήματά σας (Σελ. 44-45)

ΕΠΙΠΛΕΟΝ μη χάσετε το «Πράσινο Ποντίκι» που κυκλοφορεί μαζί με το «Π» το οποίο σας παρουσιάζει το πρόγραμμα «Jessica» και πως έπεσαν στον «έρωτα» του υπουργοί και δήμαρχοι. Με ποιο τρόπο ιδιωτικοποιούνται οι αστικές αναπλάσεις, η διαχείριση των απορριμμάτων και άλλα περιβαλλοντικά έργα.

ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «Ποντίκι Art», με εξώφυλλο την Φωτεινή Τσαλίκογλου, η οποία με την ευκαιρία της έκδοσης του νέου της βιβλίου, μιλάει στο Ποντίκι Art : «Η κρίση ξεκίνησε σαν οικονομική αλλά εξελίσσεται σε μία γιγαντιαία ψυχική κρίση. Ένας στους δύο ανέργους υποφέρει από στρες, άγχος, κατάθλιψη».

ΤΕΛΟΣ, χωρίς άλλη οικονομική υποχρέωση… Το «Π» συνεχίζει τη μοναδική λογοτεχνική προσφορά για τους αναγνώστες του «Τα Άπαντα του Σερ Άρθουρ Κόναν Ντόιλ», με πρωταγωνιστή τον ανεπανάληπτο ντετέκτιβ Σέρλοκ Χολμς και τον βοηθό του, τον περίφημο Γουάτσον. Στην Αθήνα κυκλοφορεί η «Επιστροφή του Σέρλοκ Χολμς Β’ Μέρος» και στην επαρχία η «Επιστροφή του Σέρλοκ Χολμς Α’ Μέρος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom